Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

DK's største webshop indenfor premade og premixet cocktails

Tøndingvej, Tistrup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Premade og premixet cocktails webshop

Her er chancen for at overtage en webshop hvor der virkelig er stor interesse. Premade og premixet cocktails er virkelig på vej frem i Danmark. Folk vil gerne have at det skal være nemt og lækkert når de invitere venner og familie på nogle hyggelige timer. Det kan cocktailunivers.com hjælpe med.

Vi har lavet det "hårde" arbejde, og sørget for at der er en lækker webshop, og har fundet de bedste leverandører. Vi er også begyndt at forhandle til B2B kunder, da vi også ser et meget stort marked der.

Økonomiske nøgletal

Omsætning pr. 01-07-21 : 16.700 uden at bruge penge på annoncer eller google ads
Dækningsbidrag: 42 %

Vi har pt. brugt 200,000 kr. på projektet, og de er brugt på analyser, webshop, inventar og varer.

Regnskab

  • Omsætning:16.875 DKK
  • Ebitda: 31.785 DKK
  • Resultat før skat: 35.000 DKK
  • Balancesum: 100.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi sælger kvalitet premade og premixet cocktails samt tilbehør til B2C og B2B kunder i hele Danmark.

Vi hjælper vores kunder med at gøre det nemt og lækkert at serverer lækre cocktails derhjemme

Markedsføringskanaler

Vi har en facebook side som har pt. 392 likes og der kommer flere til næsten dagligt.
En instagram side hvor der er lidt over 100 følgere.

Vores salg kommer mest inde fra Facebook, men vi er begyndt at få folk som har søgt efter os inde på google. Vi har som sagt ikke brugt penge på google ads og SEO kan sagtens blive bedre.

Omkostninger

Faste omkostninger:

webshop løsning (idealshop) : 475,- pr. måned
betalingssystem : 150,- pr. måned
Email : 49,- pr. måned

Aktiver

Vi har et varelager på 10.000 ,- i udsalg som ikke følger med i prisen, men kan selvfølgelig tilkøbes

Varelager på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi er 2 (Michael og Kim) som elsker en god cocktail, og går meget op i at få gode og lækre produkter. Efter noget tid, begyndte vi at lede efter sider hvor der sælges Premade og Premixet cocktails her i DK. Vi fandt ikke nogle som solgte direkte til B2C, og derfor gik vi igang med at finde et godt navn og domæne. Herefter tog vi fat i Ideal.shop da vi gerne vil have et system som er nemt og ligetil, da vi ikke er gode til at opbygge i en webshop. De begyndte at lave en virkelig lækker webshop til os, og så gik vi igang med at finde leverandører som lavede cocktails. Vi stod i den heldige situation at Michael har været i barbranchen i mange år, og vidste hvem vi skulle have fat i.

Vi har flere webshops, og cocktailunivers.com får simpelthen ikke den kærlighed som shoppen fortjener, og derfor vil vi gerne sælge den til personer som går op i kvalitet og kan gi shoppen den kærlighed og tid som den fortjener. For der er virkelig et stort marked indenfor Premade og Premixet cocktails her i Danmark.

Men det skal også siges, at vi har ikke travlt med at sælge siden. Vi vil gerne finde den/de rigtige personer som skal overtage cocktailunivers.com

Markedet

Markedet i Danmark er på vej op, og derfor er der her en god mulighed for at være på forkant. Der kommer flere og flere producenter af Premade og Premixet cocktails her i landet. Hvis du kigger udenlands, så er markedet virkelig stort og det vokser hver dag. Omsætningen bare i USA sidste år havde en stigning på 91,8 %

Hvis man har modet, så er der store muligheder for at kunne importere Premade og Premixet cocktails fra utrolig mange lande, og derved kan man blive førende indenfor området i hele norden (da der er mange produkter som slet ikke findes i norden)

Der er stor købelyst i Danmark, og mange arbejdspladser er begyndt at kigge vores vej når de skal have fredags bar osv. så der er også en stor mulighed at få øget omsætningen den vej.

Svagheder/udfordringer

Svagheden her er at markedet først er på vej op nu, og mange ved faktisk ikke hvad man kan købe. Så det handler om at sprede budskabet.

Stærke sider

Hos de stærke sider findes der bl.a. at kunderne ikke skal tænke på at købe 7 forskellige flasker og tilbehør. De skal heller ikke tænke på om de nu har lavet cocktails korrekt, da de bare skal have produkterne på køl og bare have glas og is klar.

Der findes store brands indenfor Premade og Premixet cocktails, og mange store firmaer som Jack D, Smirnoff osv. er godt på vej.

Priserne er lidt dyre end på en mokai og Breezer, og det er klart da vi har med kvalitets produkter at gøre og ikke sodavand alkohol.

Strategi

Vi udnytter et tomrom, og følger med på hvad der sker i det store udland. Vi er nok de første og største i Danmark indenfor området. Vi får flere henvendelser fra producenter om vi ikke har lyst til at få deres produkter ind på vores webshop. Vi tager ikke bare produkter ind for at have mange at tilbyde vores kunder. Det skal passe med vores vision og kvaliteten skal være høj.

Vi er igang med at undersøge mulighederne for at få produceret vores eget produkt, og til den kommende køber af Cocktailunivers.com vil også kunne få muligheden for dette hvis det har interesse.

Vision

Vores vision er at vi vil være de største og have den bedste webshop hvor kunder kan købe Premade og Premixet cocktails i høj kvalitet.

Udsigterne er rigtig gode for de rigtige ejere. Markedet vil kun blive større. Så med den rigtige markeds strategi og viljen, så er der ikke noget loft på hvor stort dette kan blive.

Ideel køber

Den/De næste ejere af Cocktailunivers.com skal have lysten og viden omkring cocktails. Man skal vide hvad der er in på markedet, og selvfølgelig have tiden til at få webshoppen ud. Hvis man har lidt kendskab til facebook annoncer og google ads, SEO og kan lave noget lækkert grafisk så gør det ikke noget :-)

Man kommer til at bruge tid på at få det spredt mere ud end det er i forvejen. Som sagt, så køre shoppen den dag i dag.

Opstartshjælp

Vi vil selvfølgelig være der for de nye ejere til at starte med, og man kan altid give os et kald. Vi tager en snak omkring hvor længe man har brug for os.

Vi sørger for at udlevere koder til webshop og email og liste over leverandører, og tager gerne den/de nye ejere med på en tur op til én af vores leverandører, så man også lige kan møde dem og få en god snak omkring fremtiden

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1660

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33919

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-07-2021
Udbudspris 35.000 DKK