Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropship Webshop med omsætning.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop med salg af ting til hjemmet, haven og outdoor. Shoppen har omsætning og intet varelager.

Dropship webshop med salg af alt til hjemmet, haven, outdoor, mv. Shoppen er bygget i Shopify og fungerer upåklageligt. Hele systemet er opsat med en stor leverandør i EU, som kan sende over 20.000 forskellige varer til dine kunder. Shoppen sælges inklusiv fungerende Google Ads konto, hvor Google shopping er opsat med korrekt sporing mv. Annoncering er altså lige til at klikke 'start' på uden at gøre mere. Få en køreklar webshop som allerede har haft omsætning og klik på 'start' - så er du igang med din nye virksomhed og kan formentligt inden for kort tid lave fortjeneste!

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har omsat ca. 10.000,- den første måned.
Gennemsnitlig ordreværdi er ca. 713,-
Konverteringsraten ligger på omkring 1%

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Dropship webshop med salg af alt til hjemmet, haven, outdoor, mv. Shoppen er bygget i Shopify og fungerer upåklageligt. Hele systemet er opsat med en stor leverandør i EU, som kan sende over 20.000 forskellige varer til dine kunder. Shoppen sælges inklusiv fungerende Google Ads konto, hvor Google shopping er opsat med korrekt sporing mv. Annoncering er altså lige til at klikke 'start' på uden at gøre mere. Få en køreklar webshop som allerede har haft omsætning og klik på 'start'. På nuværende tidspunkt sælger shoppen ting som drivhuse, telte, bålsteder, campingudstyr, havespil og meget andet sjovt til haven og udendørslivet.

Det eneste du skal gøre når du får en ordre, er at klikke på 'send' og så vil din ordre blive sendt til kunden fra din leverandør. Ud over det kan du give kunden et tracking nummer. Vi vil kunne sælge shoppen inklusiv en kort indkøring, så du selv kan navigere i systemet.

Shoppen har som sagt allerede omsat for knap 10.000,- men uden fortjeneste endnu grundet opstartsomkostninger samt annonceringsomkostninger. Webshoppen koster ca. 80-100 Euro pr. md. at holde kørende hvis ikke der annonceres alt inklusiv.

Webshoppen sælges udelukkende grundet manglende tid og fokus på et andet projekt i vores virksomhed. Vi har arbejdet med E-handel de sidste 5 år, og shoppen er derfor ikke bygget af 100% nybegyndere. Den er bygget efter at skulle være nemmest mulig at håndtere for os, men vi må desværre indse at vores tid ikke er der alligevel.

Shoppen sælges uden et CVR nummer da shoppen er en del af en hovedvirksomhed. Du skal derfor selv stifte et selskab eller oprette et personligt CVR nummer gratis.

Du skal være velkommen til at kontakte os eller selv kigge på shoppen - den er dog sat på standby lige nu, og igangsættes gerne igen ved seriøse henvendelser. Vi håber på at høre fra dig - ellers god jagt efter din nye virksomhed! :-)

De bedste hilsener
Christian og Tobias

Markedsføringskanaler

Udelukkende på Google Ads (Shopping) så Facebook og Instagram er f.eks. ikke engang testet endnu.

Omkostninger

Udgifterne er ca. €80 - €100 pr. md. i omkostninger uanset hvad, så længe shoppen er live.
Ud over det er der brugt ca. 3.800,- på annoncering, så der ligger allerede brugbar data på Google Ads kontoen som også følger med.

Shopsystem

Aktiver

Der er ingen aktiver som varelager, kontor, inventar eller andet.

Virksomhedens historie

Vi er specialister i Google Ads, og driver virksomhed med dette. Vi ønskede at stifte egen webshop, men må desværre indse at vores tid ikke er til det alligevel, da vores planer og strategi har ændret sig siden vi byggede shoppen. Derfor sælges den nu til en anden med blod på tanden til at få salget banket i vejret på shoppen. :-)

Markedet

Stort marked og mange produkter så du kan selv bestemme hvilket marked du egentligt vil være på.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen er at få gang i salget så der kommer volumen på - vi har gjort lidt for det, men slet ikke nok. Derfor sælger vi den hellere til en anden som har tiden til at gøre dét. Shoppen er som nævnt køreklar og har allerede haft en portion kunder.

Stærke sider

Slår konkurrenterne på at være personlig, lokal, dansk og gennemskuelig/nem at navigere i.

Ideel køber

Iværksætter eller iværksætter-to-be med lyst til at begive sig ud i onlinehandel, på den nemmest tænkelige måde og med en shop der allerede har vist salg og omsætning fra danske kunder.

Opstartshjælp

Vi hjælper med en kort indkøring så shoppen virker og så du kan komme igang. Men som sagt er tiden knap og vi har ikke arbejdet ret meget på shoppen siden den lancerede. Derfor skal du også selv ud og søge viden omkring shoppen, hvis du f.eks. ønsker at bygge om eller ændre noget. :-)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2475

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
33907

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-07-2021
Udbudspris 12.000 DKK