Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 9.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Silkehuden.dk - Webshop med den populære IPL Hårfjerner

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
100% køreklar webshop - Leverandør i EU med mulighed for dropshipping

Silkehuden.dk er en nyopstartet webshop, som sælger en IPL laser hårfjerner, som hæmmer fremtidig hårvækst på uønskede steder. Produktet er blevet ekstremt populært (specielt blandt kvinder), da behandlingen som produktet udfører, normalt skal udføres på professionelle klinikker til en langt dyrere pris end hvad produktet koster. Derudover har produktet en meget solid avance på ca. 75%. Webshoppen er tiltænkt at bruge forretningsmodellen ''dropshipping'' og har en leverandør i Europa med 2-5 hverdages leveringstid. Dropshipping vil sige, at man sender produktet direkte fra leverandøren. Man er dermed ikke selv lagerførende og bærer minimal finansiel risiko. Hvis man hellere selv vil have lager, er der også god mulighed for at købe et lager hjem fra leverandøren. I forbindelse med et større indkøb af produktet, vil det også være muligt at få branded produktet.

Webshoppen er gennemført og professionelt designet med en unikt custom bygget produktside. Der er tænkt på hver mindste detalje, og det kan mærkes i form af den brandede fornemmelse, som går igen på hele webshoppen. Webshoppen er hosted i Shopify, som er meget brugervenligt at navigere rundt i.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er helt ny, og jeg havde tiltænkt selv at lancere den, men jeg har desværre ikke tiden til det på nuværende tidspunkt, derfor er der ikke endnu nogen omsætning, da webshoppen ikke endnu er blevet markedsført.

Indkøbsprisen på produktet er 232 kr inklusiv levering. Det var tiltænkt at sælge produktet til 999, da det er prisniveauet på markedet. Det giver en avance på ca. 76%, så der er dermed rigeligt at give af mht. markedsføring.

Prisen på produktet kan selvfølgelig ændres af den fremtidige ejer, hvis det ønskes.

Produktet

Produktet der sælges i webshoppen, er den populære IPL Hårfjerner. Hårfjerneren bruges til at fjerne hår og hæmme hårvækst på uønskede steder på kroppen. For at der kan opnås en langvarig hæmmet hårvækst skal produktet bruges 1 gang om ugen i 10-12 uger, men man vil allerede kunne se resultater efter 2-3 uger.

Jeg har selv købt produktet hjem fra leverandøren, for at teste om kvalitet og funktionalitet lever op til forventningerne. Produktet er i høj kvalitet og virker præcist som det skal. Derudover følger der en letforståelig brugsanvisning med og en guide til hvilke indstillinger man skal benytte på baggrund af ens hudtype.

I en bestilling af produktet følger:
- IPL Hårfjernere
- Oplader
- Beskyttelsesbriller (hvis produktet skal anvendes i ansigtet)
- En barberskraber (så det område man ønsker at bruge produktet på, er let tilgængeligt for laseren at nå ned til hårrødderne).

Der er flere forskellige varianter/farver af produktet. Se eventuelt hjemmesiden for at se varianterne.

Markedsføringskanaler

SEO (search engine optimization)
Der er lavet en smule SEO arbejde på siden, men jo mere trafik der kommer, jo højere kommer siden til at rangere på Google.

Markedsføringsplaner
Tanken med at starte webshoppen var, at den hovedsageligt skulle annonceres på sociale medier, som Facebook, Instagram og TikTok, da det primært er de kanaler som jeg selv arbejder med. Der er dog også gode muligheder i Google ads og brug af influencers.

Email marketing
Der er endnu ikke opsat nogle email flows, men det kan nemt integreres med webshoppen inden overtagelsen.

Omkostninger

- Domæne hosting: omkring 200 kr pr år. (dette er forudbetalt for de næste 12 måneder)

- Shopify webshop hosting: $29 dollars pr måned (gratis i resten af juni/juli)

- Markedsføring: Markedsføringsomkostningen er hvad man gør den til. Jeg havde selv planer om at primært markedsføre produktet gennem Facebook & Instagram annoncering, men der er også gode muligheder i at bruge Google ads, influencers osv.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Jeg havde tænkt mig at starte webshoppen, da jeg længe havde ledt efter en leverandør af produktet i Europa, som kunne dropshippe det. Jo længere jeg kom i processen indså jeg dog, at jeg i takt med min universitetsuddannelse og min anden virksomhed, ikke har nok tid på længere sigt til at drive webshoppen selv, og jeg håber derfor, at der en anden, der også kan se potentialet og overtage projektet.

Opstartshjælp

Jeg er helt klart til rådighed så meget, som der ønskes i opstartsperioden. Jeg tænker at det primært bliver over Zoom, Skype eller telefon, hvor jeg kan assistere den fremtidige ejer.

Inden en overtagelse, tænker jeg også, at det er en god ide at tage et online møde, så jeg kan sætte den fremtidige ejer ordenligt ind Shopify og diverse systemer, så der er det bedste afsæt for at komme godt i gang med projektet.

Hvis du har nogle spørgsmål til webshoppen, er jeg også til rådighed, så spørg endelig!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1202

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33884

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-06-2021
Udbudspris 9.000 DKK