Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 35.000 DKK

Søg lignende virksomheder

StyleCopenhagen.com - fashion webshop med dametøj & accessories

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Med instagram og facebook profil

Skøn webshop med rigtig stærkt domæne- og brand-navn, der forhandler modetøj & accessories til kræsne & modebevidste piger & damer i alle aldre.

Komplet, fuld funktionsdygtig & aktiv webshop med stort vækstpotentiale sælges til den rette køber.
Vi overtog webshoppen i november 2019 med tilhørende varelager, og planen var, at styrke udbuddet inden for især smykker og accessories.

Shoppen er i dag udvidet med modetøj fra stærke brands som OneTwoLuxzuz, Fransa, Peppercorn, Empathie & suppleret op med internationale "no-name" produkter i høj kvalitet.

Økonomiske nøgletal

Vores vision med at overtage Stylecopenhagen var at dreje det over imod smykkesalg, men vi kom aldrig i gang projektet. Her er omsætningen i webshoppen fordelt pr. år ex moms:

2016: 57.433
2017: 46.200
2018: 40.152
2019: 63.397
2020: 13.151
2021: 2.173

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Selve Webshoppen er bygget op i Wordpress/WooCommerce og er meget brugervenlig.
Shoppen sælges for kr. 40.000,- og dertil er der krav om køb af varelageret, der overtages af køber til indeks 100. Varelageret er ca. 35.000 og har lige været nedskrevet i 2020 regnskabet. Oprindelig værdi ca. 100.000 kr.

Denne fuldt virksomme webshop sælges inkl. Facebookprofil 3265 følgere og Instagramprofil 1669 følgere, samt de stærke domænenavne: Stylecopenhagen.com, ByStylecopenhagen.com, Stylecopenhagen.dk og ByStylecopenhagen.dk

Markedsføringskanaler

Fra 2016-2019 har der været anvendt Google annoncering.
Fra slut 2019 og frem til nu har markedsføring været 0 kroner.
Salget i dag er derfor organisk.
Vi har i ny og næ postet på Facebook-profil'en og Instagram-profilen, og det har givet lidt salg hver gang.

Omkostninger

Hosting og domæner årligt: 1.000 kr.

Lageropbevaring samt pluk- og pak er outsourcet. Samlet faste månedlige omk. for lager og abonnement er: 520 kr. Oveni kommer pluk- og pak ved salg, som er 55 kr. per ordre.

Betaling sker via Stripe, og omkostningen her er variabel i form af gebyr ved salg (2%).

Shopsystem

Varelager på 35.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Stylecopenhagen har gennem historien gennemgået forskellige fokus. Da den tidligere ejer købte Stylecopenhagen, havde fokus været på de meget populære nitte-armbåd. Den tidligere ejer udvidede med de fornævnte mærkevarer, samt no-name accessories.

Da vi overtog Stylecopenhagen, var vores plan at starte en ny smykkekollektion under brandet "Stylecopenhagen". Navnet er rigtig stærkt, og vi mener stadig, at potentialet for at skabe et smykkeunivers under dette navn, med smykker til kvinder i alderen 16-35 år, er kæmpe stort. Vores ide var, at skabe et virtuelt brugerpanel, som skulle stemme på de kommende nye styles, således vi havde en solid grobund for at kunne ramme ind i den rigtige trend, inden der blev produceret og indkøbt nye styles.

Markedsføring skulle primært ske via Instagram og sociale medier, med fokus på de eksklusivt udseende smykker til en pris, som alle kunne være med på (149-299 kr.).

Desværre blev det ved ideen, da vi har haft for mange jern i ilden med andre forretninger, og derfor sætter vi domænerne, webshoppen samt varelageret til salg.

Stærke sider

Stærke domænenavne inden for fashion.

Ideel køber

Du kunne evt. være et ecommerce-hus, som i forvejen fører eksisterende webshops inden for tøj og mode, og som kunne tage Stylecopenhagen ind som en del af porteføljen.
Du kunne også være en nysgerrig iværksætter, som gerne vil i gang med online salg af modetøj og accessories, og derfor kan springe en del skridt over processen med navn, design, opsætning af webshop med betaling, samt varelager. Du kan komme i gang med det samme, og sætte dit præg fremadrettet med indkøb af andre kollektioner.

Opstartshjælp

Vi skal selvfølgelig nok være behjælpelig med overdragelse og vil stå til rådighed ved spørgsmål, der måtte komme i opstartsfasen.

Det er også muligt at fortsætte lageraftalen med lagerhotellet på uændrede vilkår, i hvert fald for resten af 2021.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1795

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33864

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-06-2021
Udbudspris 35.000 DKK