Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 140.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Etableret & fuld-automatisk erotisk webshop sælges

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
joyful.dk

Unik mulighed for at få del i væksten på markedet for erotisk "legetøj".

Markedet er pt. i voldsom vækst, og det forventes ikke at denne vækst aftager. I efteråret blev en markedsledende dansk virksomhed i denne produkt-kategori solgt for et stort 3-cifret millionbeløb.

Virksomhed/webshop lavet af softwareudviklere hvor alt er automatiseret ned til mindste detalje. Nu mangler der "blot" markedsføring og promovering.
Der bliver allerede placeret ordrer på webshoppen i dag, men slet ikke i det omfang webshoppen er gearet til og i forhold til det potentiale webshoppen har.
Vi ønsker nu at fokusere på det vi er gode til; nemlig softwareudvikling, og vil derfor gerne sælge dette til en motiveret køber der har lyst/mod på at drive forretningen.
En ny ejer der har tid og de rette kompentencer vil således kunne vækste forretningen markant, da vi intet har gjort udover at udvikle forretning.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Stort set ingen omsætning pt. da vi ikke gør noget for at promovere webshoppen. Derfor genererer webshoppen ej heller noget overskud

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Som skrevet i teaseren er der tale om en fuldt ud automatisk webshop. Og da der er tale om dropshipping kunne vi hurtigt blive den erotiske webshop med flest produkter (som USP).
Besøg gerne joyful.dk for at se nærmere.
Instagram & Facebook profil har begge 6-700 følgere uden at der er gjort en indsats herfor og seneste opslag er eksempelvis et år gammel. Så der er potentiale

Markedsføringskanaler

Virksomheden er udelukkende tilstede online og kunderne findes shoppen via de traditionelle kanaler; google, pricerunner, SOME etc.
Derudover har vi en database til nyhedsbreve.
Vi har konto på Facebook & Instagram med 6-700 følgere hvert sted. Dog gør vi intet her pt. og seneste opslag er ca. et år gammel.

Omkostninger

Meget lave fast omkostninger; ca. 1000,- pr. måned til server, nets/mobilepay etc.

Webshoppen har kostet ca. 350.000,- at udvikle, da den er fuld-automatiseret.

Aktiver

Det er udelukkende webshoppen (selskabet joyful.dk) der sælges. Kan I princippet driver hjemmefra...

Virksomhedens historie

Som ejere af SoftPart ApS har vi igennem mange år solgt konsulent ydelser til andre større virksomheder.
Ideen til webshoppen opstod og vi greb muligheden for at udvikle en fuldautomatisk shop med automatiseret vareimport, ordre system osv.

Desværre har vi måtte erkende at vi syntes det var sjovere at udvikle en drifte og da vores kompetencer og kerneforretning er software udvikling ønsker vi at afsætte shoppen.

Markedet

Markedet for online-forretninger er i generel vækst og tilsvarende er markedet for erotisk legetøj. Faktisk er dette marked særlig god som online-forretning, da kunderne kan købe diskret.
Markedet er under-udviklet og ikke følsomt overfor konjuktursvingninger.

Markedet (i Danmark) er drevet af én stor spiller (som netop er blevet solgt for +600 mill.) samt en lang række af mindre spillere, som er på vores niveau.

Pt. er forretningsmodellen drop-shipping via en samarbejdspartner i Holland. På sigt kan dette set-up ændres eller optimeres, men det kræver større volumen.
Derudover har andre spillere på markedet vist at der er særdeles gode muligheder for private label, som oftere har en markant højere margin. Dette bør på længere sigt udnyttes.
Brutto-avancen er typisk mellem 35-70% på produkterne, afhængig af om det er et branded produkt eller en af vores samarbejdspartners private label, og afhængig af vores leverandøres aktuelle kampagner og tilbud

Svagheder/udfordringer

Vores primære udfordring pt er at vi ikke har tid/viden til at markedsføre shoppen.

Ifht. SEO optimering har vi ligeledes købt en række andre domænenavne. Disse er naturligvis også en del af handlen.
(dette være navne som fx.; sexfetish.dk, sex-blog.dk, sexnyheder.dk, sexlegetøj-blog.dk mv.) Desværre er .com domænet brugt af en anden virksomhed som heldigvis ikke driver konkurrerende virksomhed.

Stærke sider

Vi er blandt de bedste til udvikling af software og hjemmesider. Derfor er alt lavet i højeste kvalitet og så den daglige involvering er minimal. Således kan en ny ejer fokusere på markedsføring og udvikling

Ideel køber

Den idelle køber har erfaring med drift og udvikling af webshop, i særdeleshed kompetencer indenfor SEO, Google Ads etc.
Køberen behøver ikke nødvendigvis være kapitalstærk da webshoppens faste omkostninger er meget lave (-1000,- pr måned). Vi kan ligeledes tilbyde foragtige vilkår ifht. udbetaling/afdrag

Opstartshjælp

Vi er naturligvis en køber behjælpelig med overdragelse af webshoppen samt "uddannelse". Derudover vil vi efterfølgende også stå køber til rådighed i et rimelig omfang indtil køber er "up and running"

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1783

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
33849

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-06-2021
Udbudspris 140.000 DKK