Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 4.995 DKK

Søg lignende virksomheder

Simpel international 1-produkt dropshipping webshop med 60% dækningsgrad

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Sælg de populære massagepistoler med høj avance og hurtig forsendelse. Inkl. videotræningsforløb optaget af professionel kickbokser fra USA.

- Sælger "massage pistoler" til massage af skuldre efter træning

- Sælges vha. "dropshipping" og sendes ud fra lokale varelagre til USA, UK, Australien, New Zealand, Canada og Skandinavien. Det er nemt og overskueligt og giver ingen problemer ift. returneringer osv.

- Der er kælet for webshoppen. Fokus har været på at lave et meget simpelt design der kan lede kunderne til kassen så hurtigt og effektivt som muligt uden at forvirre dem.

- Medfølger video-serie af en professionel kick-bokser fra Los Angeles der viser hvordan produktet bruges (giver godt SEO, youtube traffik, IG)

- Med et dækningsbidrag på ca. 450 kr. pr solgt pistol (ca. 60% dækningsgrad) - er der store muligheder for at videreudvikle på konceptet og skabe en stor forretning

- Afprøvet koncept - har allerede solgt massagepistoler til USA, Storbritannien og New Zealand.

- Den rette køber en én der vil bruge tiden på at at bruge Instagram og FB til at skabe opmærksomhed om produktet.
Ved at ligge små videoer op, lave aftale med influencere, bruge hashtags osv. kan du virkelig gøre butikken stor - tænk på at der er målrettet det engelsksprogede segment som er uendeligt stort. Dette er allerede gjort mange gange af andre konkurrenter så jeg ved det virker. Det der gør denne side unik er et simpelt design og en personliggjort video-træningsserie som ingen af konkurrenterne har.

- Årsagen til salg er basicly at jeg ikke er kyndig i Facebook og Instagram markedsføring. Alle salg på siden ind til videre har været vha. Google og Microsoft ads. Og selvom jeg næsten var break-even på disse salg, var det tydeligt at produktet egner sig mere til salg via de sociale medier, så derfor vil shoppen være bedst tjent med at komme i en anden iværksætters varetægt der er bedre til dette.

- Potentialet er stort - flere af konkurrenterne omsætter for USD $25.000-30.000 i måneden bare i USA.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Dækningsbidrag på en gennemsnitsordre er ca. 450 kr.

Dækningsgrad ca. 60%

Shoppen fik sit første salg d. 27 maj 2021 og solgte frem til d. 3 juni 2021 7 massagepistoler til en værdi af 5100 DKK ekskl. moms.

Gennemsnitlig ordreværdi 728,- DKK ekskl. moms
Indkøbspris pr. massagepistol inkl. forsendelse til kunden svinger afhængig af modtagerland ca. 275-325 DKK

Produktet

Shoppen sælger kun 1 produkt - en høj-kvalitets massage pistol.
Denne bruges af professionelle atleter og almindelige mennesker efter træning i centeret eller derhjemme.
Pistolen har et hoved der kan slå/vibrere op til 3000 gange i minuttet. Man masserer så ens skuldre, nakke, læn, ben mm. og oplever hurtigere regenerering og at ømhed efter træning kan mindskes.

Massagepistoler blev rigtig populære i 2020 og ifølge Google Trends er populariteten fortsat ind i 2021.
Der er ikke noget i vejen for at du kan tilføjer flere massage-relaterede produkter og leverandøren vil også kunne levere flere produkter.

Markedsføringskanaler

Ind til videre har det meste være vha. betalt google annoncering og microsoft annoncering.
Men youtube-videoerne er også så småt begyndt at give nogle klik.

Efter 2-3 måneder skulle Google lukke siden ud af "Sandbox-fængslet" hvorefter du vil få betydelig mere organisk traffik.

Opgaven bliver for dig at oprette en facebook og instagram profil for siden og begynde at få en masse trafik der fra

Omkostninger

Hosting og domæne ca. 700 årligt
Der er købt flere premium plugins til shoppen. Disse er kun 1-gangs betalinger og så kan man evt. opdatere dem om et par år, hvor man så betaler igen.

Betalingsindløser. Der bruges Stripe som betalingsindløser. Det er nemt og simpelt og de tager både kreditkort og Apple Pay. De tager 1,4% af omsætning + gebyr 1,80 kr pr salg (for europæiske kort)

Ellers er der ikke andre udgifter, da alt mhs. varen varetages af leverandøren.

Shopsystem

Aktiver

- Du køber alle rettigheder til websitet www.massagegunpx.com

- Rettighederne til den video-serie jeg har fået produceret til formålet.

- Alle licenser købt til webshoppen

Ellers medfølger der ikke andet - det hele kan klares fra din bærbare computer.

Virksomhedens historie

Fik idéen i januar 2021 da jeg blev inspireret af nogle konkurrenter og så hvordan jeg kunne adskille mig med unik video-træning af hvordan man bruger produktet og ved brug af betalt Google Annoncering.

Markedet

Hvis du søger på "massage gun" på Google Trends vil du se at massagepistoler et meget hot produkt lige nu. Derudover er de blevet fast inventar ved mange atleter, og det vil nok aldrig ændre sig igen.

Svagheder/udfordringer

Svagheden er at siden produktet er så populært - er det svært at sælge vha. rent betalt Google annoncering hvis det skal være profitabelt.

Social Media marketing (måske med understøttende remarketing kampagner på facebook og google) er helt sikkert den rigtige vej frem. Det er bare ikke vejen for mig, da jeg har flere projekter i luften samtidigt.

Stærke sider

Høj dækninggrad (ca. 60%) giver dig mulighed for at få en rigtig god fortjeneste med få salg

Dropshipping fra lokale varelager giver dig det bedste af begge verdener. Hurtig fragt til kunden (3-5 dage) og ingen risikabel lagerbinding. Du betaler først for varen når du har solgt den.

Populært produkt hvor du kan ligge dig i slipstrømmen af de mere etablerede spillere og senere udvide med andre produkter.

Ideel køber

Den idéelle køber er en person der ønsker at springe et par skridt over i processen med at bygge en profitabel webshop op der ikke kræver meget tid når den først er oppe at køre.
Her får du en webshop der allerede har bevist at den kan sælge og med stort potentiale.

Du skal enten har evnerne eller lysten til at lære, hvordan man markedsføre et produkt på de sociale medier som facebook, IG og youtube. Jeg tror helt sikkert at dette er vejen frem, men også affiliate partnerskaber kunne være en mulighed.

Opstartshjælp

Jeg optager en række screencast videoer hvor jeg viser dig alt. Hvordan du bestiller varene, håndtere kundehenvendelser i systemet osv. På den måde kan du altid gå tilbage og se hvordan man gør

Derudover er jeg også tilg. på tlf. og Skype hvis der skulle komme nogle spørgsmål. Det skal du ikke bekymre dig om, jeg ønsker bare at du kommer godt op og køre.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1252

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33841

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-06-2021
Udbudspris 4.995 DKK