Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ung nichewebshop - 604.000 DKK (inkl moms) i omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
God pris ved hurtig handel

GalaxyLight.dk samt GalaxyLight.se sælges, da vi holder fokus på vores hovedforretninger hvor vi har fået investeringer, og derfor kræves fuld fokus. Vi er et lille team på 4 mennesker, så vi kan ikke håndtere GalaxyLight.dk og .se mere - også af denne grund dalende omsætning. Dalende omsætning, er højst sandsynligt også grundet at vores produkt, egner sig mest til de mørkere måneder, hvorfor salget forhåbenligt er stigende frem mod ju.

GalaxyLight sælger det populære stjernelys og er på ultrakort tid blevet en god forretning. Vi har eget varelager og vinder derfor også over de mange dropshipping webshops med samme produkt.

GalaxyLight er især blevet kendt grundet god markedsføring via influencers på Instagram, god facebook marketing og god kundeservice (som ses på vores Trustpilot).

Der medfølger Instagram med god følgerbase, facebookside og leverandøraftale. Du får direkte adgang til vores egen agent, som sørger for god kvalitet, fragt og levering.

Økonomiske nøgletal

Vi sælger ikke vores CVR nummer, men kun vores webshops galaxylight.dk samt galaxylight.se. Webshops'ne er fra Januar 2021, hvorfor tal er forholdsvis unge.

Der har intet salg været på galaxylight.se, da vi ikke har haft tid til at fokusere i sverige.

Tal fra 9. januar --> 4. juni:
Omsætning: 604.000 DKK (inkl moms)
Moms: 120.800 DKK
Refunderinger: 29.300 DKK
Fragt: 42.200 DKK
Google Ads: 30.400 DKK
Facebook Ads: 32.300 DKK
Influencers: 51.300 DKK
Vareindkøb: 133.320 DKK

Dækningsbidrag / overskud siden start: 164.380 DKK

Der kan ligges mange flere kræfter i blandt andet Facebook Ads, og opnåes bedre resultater med den rette fokus. Vores influencers har været rent kommisionsbetalt, så vi har ikke betalt penge, før vi har fået et salg ind.

Overskud før skat: 164.380 DKK

Produktet

GalaxyLight sælger den populære galakselampe samt LED lys. Har du også altid drømt om at opleve galaksen? GalaxyLight er til dig som ønsker en sjovere hverdag, en federe fest eller blot vil nyde synet af galaksen i dit hjem. Galaxylight fungerer som en lysprojektor på loft, vægge og andre overflader.

Markedsføringskanaler

Vi har gjort rigtig meget i kommisionsbaseret influencermarketing. Herudover har vi gjort brug af Facebook Ads, samt Google Ads.

Omkostninger

Domæner, Shopify abb: ca 250 dollars om måneden.

Shopsystem

Aktiver

Da vi ikke sælger vores virksomhed/CVR, men blot vores webshop, medfølger der intet. Vi har pt. meget lille varelager tilbage, så dette skal bestilles ved overtagelse. Vi har egen agent i Kina, som du evt. kan få kontakt til, så en nemmere sourcing vil finde sted.
Vi sælger også LED strips. Vi har omkring 40 på lager, som vil medfølge gratis.

Virksomhedens historie

Vi stiftede Galaxylight i januar 2021. Så vi har formået at skalere på ultrakort tid. Vi driver i dag flere webshops, så alt er opsat optimalt ift. driftssikkerhed og optimering.

Opstartshjælp

Vi tilbyder opstartshjælp den første uge, for at du bliver sat bedst muligt ind i webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4327

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
33827

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-06-2021
Udbudspris 50.000 DKK