Køreklar webshop med stærkt domænenavn

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Er du miljøbevidst og går ind for genbrug?

Secondhand.dk

Webshop med et stærkt domænenavn sælges grundet manglende tid.

Nu har du muligheden for at købe en webshop med super domænenavn.

Webshop med salg af diverse produkter sælges køreklar til ny overtager. Webshoppen er opsat i Shopify og færdigopsat med betalingsmoduler og produktinformation. Platformen, som er benyttet til at opsætte siden, er meget brugervenlige, så det kræver ikke særlige tekniske egenskaber at styre siden. Der medfølger forudbetalt domæne og webhotel.

Har du viden omkring markedsføring, eller har du kendskab til salg, så er dette en optimal mulighed for at tage chancen som iværksætter uden at skulle bruge alt for mange ressourcer fra start.

Bonusinfo: Der er lige blevet indgået en aftale med en dansk producent af akustikpaneler. Det er et område som er i kraftig vækst. Der er mulighed for at sælge nye paneler, men også 2. sortering.

OBS Der medfølger ikke CVR.nr. med i en eventuel handel, da det kun er selve webshoppen, som er sat til salg.

Økonomiske nøgletal

Grundet manglende tid til markedsføring, har der kun været en omsætning på ca. 5.000 kr., men da produkterne er købt ind til yderst fornuftige priser, er der mulighed for at øge omsætningen betragtelig.

Produktet

Webshop inklusiv stærkt domænenavn samt varelager med forskellige produkter, hvor størsteparten er lamper og ure. Produkterne er købt via auktioner samt privatpersoner.

Markedsføringskanaler

Har reklameret en smule på Facebook ved at booste opslag. Der medfølger en Instagram-konto med over 2.100 følgere samt en Facebook-konto med 166 følgere.

Omkostninger

- Shopify - Ca. 25 kr. pr. måned + 2.000 kr. pr. år (næste betaling er nov. 2022)
- Webhotel hos Simply.com

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen bliver drevet hjemmefra.

Varelager på 13.500 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Der er lige indgået en aftale med en dansk producent af akustikpaneler, hvor der er mulighed for at sælge nye kvalitetspaneler samt 2. sortering.

En oplagt mulighed vil også være at tage fat i diverse producenter/leverandører med henblik på opkøb af deres 2. sorteringsprodukter.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person, som ønsker at springe ud som iværksætter inden for køb og salg. Det kan også være person, som allerede sælger produkter via en butik eller Instagram, men ønsker at udvide sine salgskanaler med en webshop.

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed på telefon og mail. Hvis køber er lokaliseret i Storkøbenhavn, og jeg også frisk på at mødes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4115

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
33820

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-06-2021
Udbudspris 15.000 DKK