Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

WEBSHOP + HJEMMESIDE MED TING TIL HUNDE OG KATTE

Nørrebrogade, Vejle
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
TOTAL KØREKLAR WEBSHOP + HJEMMESIDE TIL OVERTAGELSE

KØREKLAR WEBSHOP + TILHØRENDE TRAFIKSSKABENDE VIRKSOMHED.

Denne webshop er total køreklar - ejer både .dk, .com, .net. Derudover medfølger der er en ekstra hjemmeside (dyrlaege-info.dk), som skal være med til at skabe trafik på webshoppen.

Der er lavet dropshipping aftaler og igennem Oberlo kan der på egen hånd laves mange flere.

Facebookside medfølger samt introduktion til annoncer mv.

Virksomeheden sælges udelukkende grundet tidsmangel, og derfor vil jeg også rigtig gerne hjælpe dig videre på vej med den, eller hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Nøglenetallene er en smule kedelige, da hjemmesiden som sagt aldrig har været rigtigt oppe at køre. Den er kun oprettet, men derudover er der ikke stået meget for driften.

Derudover er der kun blevet lavet lidt forsøg i marketing for cirka 600 kroner - men der har ingen private delinger eller salg været.

Årligt betales der 1020 kroner i webhotel og domæne for dyrlaege-info.dk
Og derudover omkring 2-300 kroner i domæner om året for webshop.
Shopify opkræver 79 dollars i måneden i abonnement.

Indtil videre har der været 2 ordrer, som har givet en omsætning på 358 kroner.

Du kan derfor utroligt billigt begynde allerede i dag.

Overskud før skat: 500 DKK

Produktet

På webshoppen Bulergo.com tilbydes der billige kvalitetsprodukter til hunde og katte, hvor det er meningen at sortimentet skal udvides løbende. Her er mulighed for at ramme en niche eller bredt. Produkterne sendes igennem dropshipping, hvilket gør, at der ikke skal tages forbehold for lager og levering - ALT arbejde kan gøres hjemmefra eller der hvor du er!

På dyrlaege-info.dk guides der til dyrlæger samt forhandlere af dyretilbehør, hvor Bulergo står som udvalgt forhandler, denne hjemmeside medfølger naturligvis også.

Markedsføringskanaler

Der er en Facebookside, hvor der har været cirka 5 opslag, hvor 3 af dem er blevet promoveret med lavt budget (cirka 200 kroner pr. annonce) for at undersøge marketingsstrategien.

Derudover kan de findes på google, hvor mange af produkterne bliver vist. Herudover igennem dyrlaege-info.dk som via SEO og organisk trafik henviser folk til webshoppen.

Derudover er der blevet lavet SEO tekster på alle produkter i webshoppen.

Omkostninger

Årligt betales der 1020 kroner i webhotel og domæne for dyrlaege-info.dk
Og derudover omkring 2-300 kroner i domæner om året for webshop.
Shopify opkræver 79 dollars i måneden i abonnement.

Shopsystem

Markedet

Der er en stor tendens til at vores kære husdyr bliver en større og større del af danskernes hverdag. De betyder mere, og de for alvor blevet et familiemedlem hos mange. Derfor bliver de også forkælet i højere grad, og generelt er der en øget tendens til at forkæle sine dyr.

Strategi

Virksomhedens strategi indtil nu, har været at have lave priser med dog en smule længere leveringstid. Dette er muligt igennem vores dropshipping aftaler med hovedsageligt leverandører fra Spanien og Frankrig - hvilket også sikrer der ikke skal betales told.

Her har vi fundes kvalitetsprodukter, som vi har kunnet fastsætte til en lav pris.

Ideel køber

Nærmest alle kan være en ideel køber til denne virksomhed. Da der er lave omkostninger, men alligevel stor mulighed for en høj indtjening. Alt efter hvor mange kræfter og tid du bruger på webshoppen, det vil give resultatet for indtjeningen. Du vil kunne arbejde alle steder så længe du har en internetforbindelse, og ellers så er det bare at knokle derudaf.

Opstartshjælp

Jeg vil stå til rådighed på mail 1 måned frem, og jeg giver gerne en basal oplæring i alle de gældende programmer kvit og frit.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
15.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2217

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
33812

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-05-2021
Udbudspris 12.500 DKK