Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar webshop med salg af aktivitetsure

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
EU-forhandler og høj avance

Webshop med salg af aktivitetsure sælges køreklar til ny overtager. Webshoppen er opsat med WooCommerce og færdigopsat med betalingsmoduler, produktinformation, grafisk arbejde mm. Platformene som er benyttet til at opsætte siden er meget brugervenlige, så det kræver ikke særlige tekniske egenskaber at styre siden. Der medfølger forudbetalt domæne og webhotel, som er forudbetalt et år frem. Domæne og webhotel udgør herefter ca. 300 kr. årligt, som er hosted hos Simply.com.

Varerne importeres fra forhandlere i Tjekkiet med leveringstid på 4-10 dage.

Der har endnu ikke været direkte omsætning på siden, da der ikke er lagt en krone eller minut i markedsføring. Enkelte af webshoppens produkter har været afsat på dealsites men dog uden relation til webshoppen.

Som køber har du mulighed for at tilpasse marketing og webshop ligesom du vil. Jeg studerer kandidat i Marketing, hvorfor jeg oprindeligt havde udarbejdet en marketingplan tilpasset efter webshoppen. Denne marketingplan kan være køber behjælpelig ved overtagelse, hvis dette ønskes. Derudover vil jeg naturligvis være til rådighed efter overtagelse, så køber er 100% inde i tingene. Jeg har erfaring med både drift af webshop, import af varer og salg, så jeg kan formentlig være behjælpelig med størstedelen af eventuelle spørgsmål.

Økonomiske nøgletal

Der har endnu ikke været salgsaktivitet på webshoppen, men der er opsat google ads og analytics konto, så siden er klar til at blive markedsført og modtage ordrer.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

På webshoppen sælges der produkter produceret i Kina, som sælges gennem distributionscenter i Tjekkiet, hvilket forenkler import processen, eftersom der importeres fra et EU-land, og importregistrering derfor ikke er nødvendig. Leveringstiden er ca. 10 dage, og produkter ankommer med salgsklar emballage. Der kan læses mere om produkterne på webshoppen og deres specifikationer samt den tilhørende app.

Omkostninger

Der er ca. 300 kr. omkostninger forbundet med drift af siden pt. Det omfatter udgifter til webhotel og domæne.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2459

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33710

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-04-2021
Udbudspris 5.750 DKK