Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 190.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Profitabel webshop til salg. Total omsætning i 2021: 850.000 kr og 2020: 735.00 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Brandet er varemærkeregistreret.

Webshoppen blev lanceret i slutningen af december 2019 og har i alt omsat for mere end en 1,5 million kr.
I hele år 2020 havde vi en omsætning på 735.000 kr og 2021 på 850.000 kr. Omsætningen begge år kunne have været højere, men grundet globale forsinkelser med fragt, har vi haft udsolgt af produkter op til flere gange.

Brandet er varemærkeregistreret.

Virksomheden har meget høje margins og et højt antal af returnerede kunder (især for high-end, dyre produkter).

Det har taget os enormt mange vareprøver og omkring 2 år at lancere denne virksomhed. Vi har lagt en stor indsats i udviklingen af ​​produktet såvel som brand, hvilket har resulteret i en høj kundetilfredshed.

Vi tilbyder udelukkende produkter designet / udviklet af vores team.

Ved at købe vores forretning bliver du introduceret til vores producent, der har været vores partner i at producere produkter for os af højeste kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores producent, der har certificeringer som GOTS, OEKO TEX, BSCI, Made in Green og mange flere.

Virksomheden blev bygget på vores passion for velvære og kvaliteten af ​​bedre søvn. Vi har brugt 2 år på at perfektionere produktet og er meget tilfredse med slutresultatet (ligeledes er vores kunder).

Webshoppen kører problemfrit og 1-2 personer kan klare de fleste opgaver selv. I det forløbne år har vi kun brugt ca. 15 timer om ugen på at køre webshoppen. (For at opnå større vækst skal der forventes at bruge mere tid på virksomheden.)

Af personlige årsager har vi valgt at sælge webshoppen.

Økonomiske nøgletal

Produkterne har en høj mark up. Customer acquisition cost (CAC) har været konstant lave.Produktet

Dansk brand af premium kugledyner.

Markedsføringskanaler

Det meste af vores salg kommer fra Facebook og Instagram, men vi har også brugt Google Ads. Mund til mund har også været med til at drive salget. Vi har omkring 1000 personer tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi har også følgere på vores Instagram- og Facebook-side.

Shopsystem

Varelager på 170.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Strategi

Vi deler gerne vores plan for, hvordan vi forventer at opnå 2-3 millioner kr i årligt salg. Vi har konstant holdt os ajour med den seneste udvikling på vores nichemarked, og vi har gode ideer vi gerne deler med køberen - så du ikke behøver at designe produkter fra bunden i lang tid.

Opstartshjælp

Vi kan kontaktes med al nødvendig support i 12 måneder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5989

Sælger kontaktet:
35

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
33688

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-04-2021
Udbudspris 190.000 DKK