Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Unik mulighed på kæledyrsmarkedet!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Køreklar webshop med unikt design

Kæledyr og kærlighed!
Mere end 880.000 familier holder kæledyr, hvilket svarer til ca. 40 % af alle danske familier. De fleste familier holder hund. I alt 450.000 familier har hund, og disse har sammenlagt 550.000 hunde.

Glade-hunde.dk er en fuldt kørende webshop for glade hundeejere. Med unikke designprodukter, som har en salgsværdi på mere end webshoppen koster, god lager- og forsendelsesaftale med socialøkonomisk virksomhed, aftale om donation og en affiliate-aftale med en helt ny måde at holde ferie på. Og med masser af potentiale til at udvide med andre varer.

Du skal bare sætte gang i markedsføringen. Jeg sælger, fordi jeg har overvurderet mine egne kræfter og har for mange bolde i luften. Jeg får ikke givet glade-hunde.dk det fokus, som webshoppen og dens potentiale fortjener.

Økonomiske nøgletal

Jeg har kørt glade-hunde.dk som en hobbyvirksomhed. Efter at have fået produceret de unikke designprodukter gik gassen af mig, og jeg har kun gjort sporadiske tiltag på markedsføring. Webshoppen er derfor ikke begyndt at tjene penge.
Med varelageret og den gode lager- og forsendelsesaftale kan du med det samme sætte gang i markedsføringen og dermed starte med at få omsætning.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Glade-hunde.dk sælger - lige nu - unikke designprodukter til hundeejere, som elsker deres hunde. Men der er masser af muligheder for at supplere med nye og spændende varer.
Webshoppen har også en affiliate-aftale med TrustedHousesitters - en helt ny spændende måde at holde billige ferier på i udlandet. Og et super og billigt og bedre alternativ til at sende din egen hund i pension.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret på Facebook, Instagram og har 500+ kontakter til nyhedsbreve. Den er Tryghedsmærket og har en konto på TrustPilot

Omkostninger

Der er omkostninger til domænenavn, drift af Shopify, betalingsløsning og mailprogrammet Klaviyo.

Shopsystem

Aktiver

Vsrelager består af designprodukterne: plakat, tasker, krus. Der er samtidig forberedt til en aftale om dropshipping produktion af T-shirts, sweatshirts og hoodies med specieltekst på. Disse produceres individuelt og altså først efter bestilling fra kunden.

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg har altid været den entreprenante type. Det er spændende at kaste sig over nye ting og forbedre dem. Jeg arrangerer blandt rejser, er frivillig våger, har fuldtidsjob som virksomhedskonsulent, er med i en bestyrelse for et frivilligcenter og så fandt jeg det lige utroligt spændende at overtage en webshop og gøre den bedre. Glade-hunde.dk var i udgangspunktet en drop shipping webshop med alskens produkter fra Kina etc. MEN da jeg fandt ud af, at der var en leveringstid på 1-2 måneder, at det var usikkert om kunden fik sine varer, så besluttede jeg, at sådan ville jeg ikke drive virksomhed. jeg allierede mig med den lokale kunstner Mugge-P, som har lavet Mugge P PawCollection. Det er flotte og unikke produkter. Det var så her min energi slap op. Jeg har ikke evnet at løfte salget, og det er primært fordi jeg ikke fokuserer. Nu skal der nye kræfter til.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
10.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
1000 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4103

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
33676

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-04-2021
Udbudspris 22.000 DKK