Tids- og ressourcesparsom plakatwebshop til kæledyrs - ÅTD omsætning: ca. 50.000 kr.

Falstersgade, Aarhus C
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Stort udviklingspotentiale - er kørt sideløbende med studie og studiejob, og kan i rette hænder vokse meget

Furryposter er en webshop, der laver grafiske designs af folks kæledyr, som er et meget attraktivt segment at bevæge sig. Trykkeri + design bliver varetaget af 3. parter og man kan dermed opsætte webshoppen som dropshipping, hvis man ikke selv vil pakke plakater i ramme, som jeg har kørt med indtil videre. Der er således kun dialogen med kunderne, som man selv skal tage sig af i den daglige drift, hvilket ikke fylder meget overhovedet.

Vi sender altid mails ud til kunder, hvor de skal godkende designsne, og det er en oplagt mulighed, som vi benytter, til at tilbyde opsalgsprodukter til en fin besparelse.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

ÅTD omsætning: ca. 55.000
Konverteringsrate: 0,25% (kan helt klart arbejdes med)
Bruttomargin: mellem 50% og 60%
Overskudsgrad: ca. 30% på tværs af alle produkter

Produktet

Plakaterne, FurryPoster sælger er et alternativ til "fotograf" plakater, og giver dermed kunderne muligheden for at forevige deres bedste ven på en stilren måde, der passer ind i stort set alle hjem. De bliver solgt i forskellige designs, så kunden selv kan tilpasse det samt farve på rammer. Derudover har jeg også lavet en feature, hvor kunder selv kan lave sort/hvid designs og se det færdige resultat, før de bestiller. Der er dermed ikke noget arbejde i de plakater.

Vi sælger også kopper hvorpå designsne af kæledyrene kan komme på, og det er en populær tilkøbsmulighed.

Markedsføringskanaler

Facebook (ikke særlig brugt)
Instagram - bruges mest til opslag
Nyhedsbreve
Trustpilot med ene 5-stjernede anmeldelser
Snapchat - har vist sig at være meget profitabelt
Influencere - de leverer al marketingmateriale, som jeg har brugt.

Omkostninger

Webshop: ca. 300kr/mnd
Photoshop: 220kr/mnd (er ikke nødvendigvis et krav, hvis man kan finde et andet program. Meget nemt at bruge ift det man skal kunne for at lave plakaterne - jeg havde absolut ingen erfaring, og lærte det meget hurtigt - giver også gerne en intro)
Erhvervskonto: ca. 2600/år

Shopsystem

Aktiver

Kun papkasser samt mere til indpakning, printer, rammer

Varelager på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Svagheder/udfordringer

Der er et par andre konkurrenter i DK, men de fleste laver ikke samme type produkter, men derimod plakater med kæledyr/personer i kostumer. Hvis man vil, er det nemt at inkludere det i produktporteføljen også.
Skabe mere organisk traffit

Stærke sider

Rigtig fint brand og rigtig høj kundetilfredshed.
Produkter, som kunderne elsker. Det er tydeligt at se på lokationen af kunder, at mange af ordrerne pludselig stammer fra "klynger" rent geografisk, så hvis man kan få produktet ud til flere egne af DK, så er der store synergier at hente vha. word of mouth

Ideel køber

En der drømmer om at blive iværksætter. Det er det perfekte projekt at starte ud med, og kan give en masse viden omkring drift af virksomhed uden den store risiko! Jeg har skudt meget få penge ind i virksomheden, og den har drevet sig selv derfra. Selve driften er meget tidssparsom, og man kan derfor bruge tiden på at sætte sig ind i andre ting og dygtiggøre sig indenfor fx markedsføring eller andet. Eller man kan, som jeg, køre webshoppen ved siden af studie og job, da den ikke kræver så meget

Opstartshjælp

Jeg hjælper med det hele og står også til rådighed bagefter, hvis der skulle være spørgsmål til hvad som helst. Det er en del af købesummen. Jeg regner med, at vi kan tage en dag, hvor jeg sætter dig ind i de overordnede ting, viser hvordan den fungerer, og når der opstår spørgsmål til specifikke ting, vil jeg være til rådighed så længe du har brug for det.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2748

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
33660

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
12-04-2021
Udbudspris 15.000 DKK