Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 14.995 DKK

Søg lignende virksomheder

Salg af webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Virksomhed som sælger blue light briller

Står du og mangler et website som allerede har over 100 glade kunder? Så har vi en hjemmeside her til dig som kunne tænke sig at sælge bluelight briller, som vi gør her hos os SocialMediaGlasses. Vi har fra den 25 januar 2021 til den 18 marts 2021 haft en omsætning på 17.500 kr, og haft over 100 kunder. Vi har også vores instagram kørende hvor vi har ca 200 følgere. Vi har halvdelen af vores varelager hjemme hos os, og den sidste halvdel kommer inden længe, så snart der står den helt klar til dig som gerne vil købe vores virksomhed.

Økonomiske nøgletal

Vi har siden den 25 januar 2021 omsat for 17.500 kr.
Vi køber brillerne hjem hos vores leverandør for omkring de 12 kr. stykket og vi sælger dem på vores hjemmeside for 89 kr og vi har allerde haft over 100 glade kunder.

Produktet

Vi sælger bluelight briller som hjælper alle os der bruger meget tid foran skærmen i løbet af dagen. Brillerne går ind og dækker det blå lys som kommer ud af skærmen og dermed får vi en mere optimeret tilstedeværelse og vi føler os ikke lige så trætte som andre der ikke bruger vores briller.

Markedsføringskanaler

Sociale medier og annoncer

Omkostninger

Det som vi har brugt penge på er annoncer hvor vi har FacebookAds kørende for 120 kr. om dagen. Vi har også haft google ads kørende. Vi har selvfølgelig også omkostninger i form af at vi skal købe vores produkter hjem.

Shopsystem

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Markedet for det her produkt er uendeligt, da størstedelen af alle danskere sidder meget foran skærmen i løbet af dagen, om det så er på arbejde eller når man kommer hjem i sofaen. Der er pt ikke nogle konkurrenter som levere de her briller til de skarpe og billige priser som vi gør, der er dog ANCR som er ret store på markedet men de sælger også briller til 4-500 kr stykket.

Ideel køber

Den perfekte køber for os og for virksomheden vil være en som har lige 30 min til en time om dagen til at tjekke op på annoncer og til at få sendt ordre afsted. Så det er ikke specielt meget det kræver.

Opstartshjælp

Hvis du ingen erfaring har indenfor FacebookAds så er det selvfølgelig noget som vi godt kan hjælpe med i starten så du lige får helt styr på det.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1750

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33595

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-03-2021
Udbudspris 14.995 DKK