Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 4.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar dropshipping webshop med populære niche smykker

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Tap ind i smykkemarkedet med en populær nicheshop som kan konkurrere på priser

Gaudjewels.com (gaud betyder et lille skinnende ornament - deraf navnet) er en dropshipping webshop med salg af citatsmykker som enten er fastsat på forhånd, eller som kunden selv bestemmer. Det er et perfekt produkt til alle årets højtider og især som gaveidé. Disse typer af smykker er blevet meget populære de seneste år, og da prispunkterne i denne shop kan sættes noget lavere end hos konkurrenterne, er der rigtig gode muligheder for at tage markedsandele! - Og stadig opretholde en høj avance (pt. er avancen på shoppens produkter sat til ca. 50% med indkøbspris OG fragt til kunden indregnet). Priserne bestemmer du dog helt selv.
Der er 4-9 dages levering fra leverandøren i Estland direkte til kunden, men det er mit klare indtryk, at dette er berettiget, når alle smykker indgraveres i hånden hos leverandøren :)

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er billig i drift og med billige produkter og fragt:
- 189,36 kr./md. for Shopify platformen

- 149 kr./md. for leverandør app integreret i Shopify
- Gratis domæne det første år
- Avance på ca. 2 x indkøbspris (bestemmer du selv)

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Shoppen sælger: Citatarmbånd, Design-selv armbånd/ringe/vedhæng.
Leverandøren er placeret i Estland med 4-9 dages levering direkte til din kunde. Shoppen er lavet på engelsk, da leverandøren har samme leveringstid i hele Europa. Potentialet for skalering af virksomheden er således stort.

Alle produkter er lavet i kobber eller rustfrit stål og forgyldt med sølv, guld eller rosaguld. Produkterne er geniale som gaveidé til fødselsdage og jul, men også til konfirmationer, kærestegaver, mors/fars dag mm. Det gode ved denne shop er, at du ikke er bundet til at varelager, og at leverandøren står for al pakning og forsendelse, så snart kunden har lagt en ordre i din shop.

Markedsføringskanaler

Jeg vil anbefale en evt. kommende ejer at starte med 2 ting:

1) En instagram konto, da salget egner sig perfekt til denne type platform og dens brugere. Opret evt. en konkurrence og skab din første brand-awareness herigennem.

2) Google Shopping. Opsæt dine produkter i en Google Shopping kampagne, da de nuværende priser er meget konkurrencedygtige.

Herefter kan der tænkes i fx Facebook Ads, Google Ads, SEO og nyhedsbreve.

Omkostninger

- De fleste produkter koster mellem 8-12 USD i indkøbspris
- Fragten ligger typisk omkring 9 USD for én samlet ordre

Det er således en særdeles billig dropshipping løsning.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Ideen til virksomheden opstod, da jeg skulle finde en gave til min kæreste på Valentinsdag. Jeg fandt en række produkter via Google Shopping men kunne se, at meget få annoncører havde priser til under 300,- DKK for personlige indgraveringer. Derfor tror jeg meget på, at denne shop hurtigt kan få gang i salget. Jeg har desværre ikke tiden til at gå videre med det selv, da jeg afslutter uddannelse til sommer.

Strategi

Strategien er at tage markedsandele ved at konkurrere på især pris.

Ideel køber

Kommende køber behøves ikke være 100% IT-kyndig, da Shopify platformen er et meget nemt system at navigere rundt i. Der kan desuden nemt kobles Facebook, Google Analytics, nyhedsbrev mm. til shoppen. Det er en fordel hvis køber i forvejen har kendskab til målgruppen på især Instagram.

Opstartshjælp

Der tilbydes naturligvis opstartshjælp i form af både shop- og produkthåndtering enten via Zoom eller telefon :) Dette aftales nærmere med køber ved behov.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1110

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33557

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-03-2021
Udbudspris 4.000 DKK