Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Køreklar Yoga-webshop med lækre produkter

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Lækre produkter og smukt design - den mangler bare dig!

Få en webshop med alt udstyr til yoga-hjemme-studiet! Interessen for yoga stiger stødt i disse år, og det er også en dejlig sport som giver en masse overskud i en travl hverdag. Samtidig er det også blevet attraktivt at træne hjemme, og derfor er mange kunder på udgik efter lækkert træningsudstyr til hjemmet - HER spiller Hello Yoga ind!

Hello Yoga er en køreklar webshop, som er klar til at blive overtaget af en ildsjæl med lyst til at tage butikken helt til stjernene - vil vil give dig en god introduktion til alle programmer og lave integrationer - så du kan være helt rolig og tryg i start-processen.


Vores leverandørunivers har et meget stort sortiment, så der er rig mulighed for at vælge produkter præcist efter dine ønsker.

Desuden får du 3 gratis SEO-tekster med som virkelig kan booste din placering på Google søgeresultater, og derved generere salg.

Du får en designet webshop, som du selv kan redigere i efterfølgende, adgang til et leverandørunivers i EU, oplæring i systemet og evt. hjælp til div. regnskabs- og fragtintegrationer.

Som ansatte hos iværksætterportalen Amino, har vi fået de bedste værktøjer og god erfaring indenfor feltet - vi har derfor mulighed for at give dig den bedste start på rejsen som iværksætter.

Derudover sælger vi køreklare webshops (som denne) i samarbejde med Saxis, fordi at det glæder os at kunne hjælpe nye iværksættere, der ikke ligesom mig selv, har lyst til at sætte sig ind i al det tekniske, der er ved at starte en webshop.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er billig i drift og med en høj avance på produkterne:
- 189,36 kr./md. for Shopify platformen

- 28,65 kr./md. for domæne, mail og webhotel
- Høj avance (du kan typisk gange din indkøbspris med 5)

Pris: 7.500 kr. eksklusiv moms
Bemærk! Du kan trække momsen fra i dit regnskab

Produktet

Produkter: Sportsudstyr og sportstøj
Leverandør: Leverandørunivers i EU
Bemærk, at du ikke er bundet til et varelager ved køb af denne webshop.
Billederne er blot sat ind som eksempler, på den stil du kan forvente at købe hos leverandøren. Ved overtagelse får du adgang til flere leverandører, hvorefter du selv kan vælge hvilke produkter du ønsker at sælge.

Du får:
- Domæne
- Logo
- Unikt responsivt design
- Mulighed for at tilføje flere produktkategorier
- Hosting
- CMS
- Ordresystem
- Leverandør i EU
- En høj avance (du kan typisk gange din indkøbspris med 5)
- Mulighed for at integrere automatisk bogføring til dit regnskabsprogram
- Integration af nyhedsbrev og signup formular, så dine kunder kan tilmelde sig
- Mulighed for at tilknytte en Facebookside
- Mulighed for at tilknytte en Instagram profil

- 3 SEO-tekster til din produktkategorier (Få din hjemmeside placeret bedre i Google søgeresultater)

Markedsføringskanaler

Hello Yoga har potientiale for at øge deres salg eksplosivt ved at gøre brug af online markedsføring på kanaler som Instagram, Facebook, Youtube og Pinterest. Engagement og anmeldelser bør være et højt fokuspunkt for at give troværdighed og differentiere sig fra konkurrenter.

Shopsystem

Opstartshjælp

Du får en designet webshop, som du selv kan redigere i efterfølgende, adgang til et leverandørunivers i EU, oplæring i systemet og evt. hjælp til div. regnskabs- og fragtintegrationer. Du vil naturligvis blive sat godt ind i systemerne den dag du overtager din nye webshop, og desuden få tips og tricks med på vejen. Vi opsætter et møde ved overtagelsen, og giver os god tid, så du føler dig tryg hele vejen igennem.

Som ansatte hos iværksætterportalen Amino, har vi fået de bedste værktøjer og god erfaring indenfor feltet - vi har derfor mulighed for at give dig den bedste start på rejsen som iværksætter.

Derudover sælger vi køreklare webshops (som denne) i samarbejde med Saxis, fordi at det glæder os at kunne hjælpe nye iværksættere, der ikke ligesom mig selv, har lyst til at sætte sig ind i al det tekniske, der er ved at starte en webshop.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1557

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33544

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-03-2021
Udbudspris 7.500 DKK