Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Succesfuld hjemmeside med salg af massagepistol! Kendt hjemmeside i samarbejde med influenzers. Flot design, og dansk hjemmeside der velkendt med masser af god omtale!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Salg af massagepistol med meget potentiale! Hjemmesiden er velkendt på baggrund af samarbejde med influenzers. Kontakten til Leverandøren inkluderes!

Jeg sælger min virksomhed på baggrund af fokus på andre forretninger. Virksomheden er velkendt og leverandør af varen levere inden for 3-5 dage så ingen varelager kræves. Der har været samarbejde med influenzers så Facebook profilen samt Instagram profilen er velkendt, og navnet er kendt blandt forbrugerne. Jeg har ikke rigtig haft mere tid til markedsføring gennem sociale medier og Google, men i kort tid skete der markant vækst, dog prioriterede jeg andre forretninger. Hjemmesiden har et unikt design, fast udgifter om måneden er 200,- til hjemmeside hoster.

Økonomiske nøgletal

Pr salg af produktet er der 500,- overskud uden markedsføring og yderligere udgifter. Ingen former for faste udgifter udover hjemmeside til 200,- om måneden.

Overskud før skat: 25.000 DKK

Produktet

Produktet er det meget populære massage pistol, der eksplodere enormt på markedet.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

200,- til hjemmesiden abonnent

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
790

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33523

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-02-2021
Udbudspris 29.000 DKK