LED webshop med attraktivt domæne navn + 2 ekstra webshops

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Magento
Gem annonce
Magento multistore løsning med 3 stk. webshops sælges

Magento multistore webshop med det rigtige domænenavn.
LED-SALG.dk er en kendt LED webshop, der sælger LED belysning til både private, erhverv og B2B.
Platformen er en multistore løsning bygget på Multistore Magento 1,9. 3 stk. websider, alt styret fra den samme backend. Med i handlen får du også lygtesalg.dk og projektorlamper.dk
LED-SALG.dk er en kendt webshop der sælger kvalitets belysning direkte til slutbruger B2C. Webshoppen generer løbende en hel del leads på belysning til landbrug, så du er hurtig i gang med at tjene penge på din investering.

Økonomiske nøgletal

Økonomiske tal er angivet for 2017, da det er sidste år webshoppen blev drevet som fuldtid. Derefter har webshoppen været drevet som en sidebeskæftigelse med realisering af lager.

Overskud før skat: 80.000 DKK

Produktet

Lige nu er der stor fokus på salg af energibesparelse ved LED belysning, Køb nu og vær med på dette marked med det samme.
LED webshop der har genereret betydelige salg både til private og B2B.
Gode aftaler med internationale producenter af kvalitetslys og adgang til at sælge Philips HUE smart belysning.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har markedsført sig gennem Google annoncering og det gode domænenavn giver en god trafik via organisk SEO.
Der ikke været brugt penge på annoncering de senest år, men alligevel kommer der en del ordre.
Der kommer en hel del leads indenfor forskellige segmenter indenfor boligforeninger og landbrug, så har du viden indenfor belysning, så er her gode muligheder for hurtigt at komme i gang med at tjene penge.

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen holder til i lejede lokaler og kan nemt flyttes til en anden lokation.

Varelager på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede i 2013 som et mindre hobby projekt og har sidenhen udviklet støt og med størst omsætning i 2017 regnskabsår. I 2018 blev jeg lønmodtager igen og derfor har der været droslet meget ned i både markedsføring og aktiviteter. Der er brugt en hel del energi på at finde de rigtige leverandører af kvalitetsbelysning.
Flere af disse leverandører er fra Kina, så der indkøbes til billige penge og der kan holdes et højt db. Herudover ligger der en favorabel luftfragt aftale, så der ikke er behov for at binde for mange penge i lager, da varer flyves ind når det er nødvendigt.

Markedet

Markedet for LED belysning er meget stort og i vækst.
Specielt indenfor kvalitets LED belysning er der et stort marked, da mange ikke er tilfredse med den lyskvalitet standard lyskilder har. LED-SALG.dk sælger også Philips HUE belysning der er vokset meget de seneste år og der ligger en god forretningsmulighed for også at gå ind i SmartThing styring, der er integreret med Philips Hue.
Ligeledes indgår en hel ny frontend webshop, der sælger projektorlamper. Projektorlamperne kan sendes som dropshipping direkte fra UK. Ligeledes er der kontakt til en Kinesisk Projektorlampe fabrikant i Kina, der laver kvalitets projektorlamper til de mest gængse projektormærker.

Stærke sider

Stærke domænenavne, du er hurtig i gang på grund af omfattende og beskrivende tekster i webshoppen og på tekstsiderne. God organisk trafik og mangle muligheder for at forøge omsætningen.

Ideel køber

I er måske allerede i gang med salg af LED belysning og ønsker at udvide indenfor salg til B2B markedet og landbrug. Der ligger allerede en del potentielle kunder der skal have tilbud på løsninger og afventer en ny ejer.
Teknisk indsigt er en fordel, men er der behov for at gå gennem de grundlæggende ting, så indgår det i pakken.

Opstartshjælp

Jeg står til rådighed i et vist omfang og hjælper dig i gang med de rigtige leverandører.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2753

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
33496

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-02-2021
Udbudspris 70.000 DKK