Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Veletableret 15 år gammel webshop - salg af ventetøj, ammetøj og babyudstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Med denne webshop får du stor mulighed for at fokusere på at øge salget, da webshoppen er nyopdateret og med orden i lager og aktive SOME

Helt fra nethandlens spæde start har netmama.dk været med. Webshoppen sælger graviditets-, amme- og babyvarer til en bred målgruppe. Webshoppen har tidligere været fuldtidsbeskæftigelse for tidligere ejer og vi vurderer, at potentialet til dette stadig findes. Siden vi overtog shoppen i 2018, har vi opdateret hjemmesiden og profiler på SOME. Dog må vi konstatere, at vi ikke har lysten til at lægge det arbejde der skal lægges i salgsdelen, hvorfor hjemmesiden fremstår flot og professionel, med stort potentiale for at øge salget. Shoppen er på nuværende tidspunkt en hobbyforretning.

Økonomiske nøgletal

Det seneste år har omsætningen været omkring 10.000 kr, da vi har opdateret siden og ikke har arbejdet med SEO eller egnetlig markedsføring. Dette vil vi derfor foreslå at man som ny ejer arbejder videre med.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Shoppen sælger især vente- og ammeundertøj og badetøj af forskellige mærker, samt lidt babyvarer som fx ammepuder og pusletasker. Desuden sælger netmama.dk halskæder til gravide og lidt husholdningsprodukter. Shoppen har et stort unikt udvalg af ventebadedragter, som adskiller sig fra konkurrenterne.

Markedsføringskanaler

Vi har betalt for annoncer på SOME (Instagram og Facebook), for online magasiner og Google. Dog er der her stort potentiale til at øge salget, ved mere målrettet annoncering og fokus på SEO.

Omkostninger

Webshoppen har ganske få omkostninger. Omkring 5.500 kr./år i driftsomkostninger samt 2.000 kr./år i administrationsomkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Eftersom butikken er udelukkende online, forefindes blot to gulv til væg reoler med varelager, samt diverse materialer til forsendelse mv. Ganske få kvadratmeter er nødvendigt for at drive denne forretning.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Netmama.dk blev oprettet helt tilbage da nethandel var i sin spæde start og var de første mange år fuldtidsbeskæftigelse for ejeren. Vi er den tredje ejer på de 15 år og vi købte netmama.dk på grund af den solide historik og anser den for at være en god 'begynder-shop' med rigtig mange muligheder for at arbejde videre med den. Vi bruger ganske få timer på shoppen hver uge, da vi begge har fuldtidsjob og andre interesser ved siden af, men med mere tid og kærlighed tror vi, at shoppen har stort potentiale. Shoppen henvender sig til et købestærkt segment.

Markedet

Shoppen henvender sig til ventende og nybagte mødre, som ofte er klar til at investere forholdsvis meget i produkter.

Stærke sider

Styrken ved webshoppen er, at det er et marked der er stort set konstant. Som ventende mor er man villig til at købe og man er villig til at købe nyt. Vi forestiller os desuden, at der kan være et marked i barselsgave-delen som fx vores halskæder.

Strategi

Vores nuværende strategi er at ramme de vordende og nybagte mødre på deres egne behov, altså ikke baby-varer. Mor har brug for gode kvalitetsvarer i tiden som gravid og nybagt mor og trænger ofte til lidt selvforkælelse. Eksempelvis bliver baby-shower bliver mere og mere populære fordi vi fejrer moren og hendes rejse.

Ideel køber

Den ideelle køber har et ønske om at bruge lidt tid, formentlig ved siden af andet arbejde, på at øge synligheden af webshoppen og dermed salget. Der kræves ikke store beløb i indkøb i starten og man kan således starte med forholdsvis få midler.

Opstartshjælp

Vi vil meget gerne hjælpe en ny ejer godt i gang med shoppen og dele ud af vores erfaring. Ved overtagelse laves en gennemgang af shoppens opbygning, af varelageret samt SOME profiler og vi svarer naturligvis på spørgsmål både undervejs og i tiden efterfølgende hvis nødvendigt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1973

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33484

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-02-2021
Udbudspris 25.000 DKK