Veletableret 15 år gammel webshop - salg af ventetøj, ammetøj og babyudstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: PrestaShop
Gem annonce
Med denne webshop får du stor mulighed for at fokusere på at øge salget, da webshoppen er nyopdateret og med orden i lager og aktive SOME

Helt fra nethandlens spæde start har netmama.dk været med. Webshoppen sælger graviditets-, amme- og babyvarer til en bred målgruppe. Webshoppen har tidligere været fuldtidsbeskæftigelse for tidligere ejer og vi vurderer, at potentialet til dette stadig findes. Siden vi overtog shoppen i 2018, har vi opdateret hjemmesiden og profiler på SOME. Dog må vi konstatere, at vi ikke har lysten til at lægge det arbejde der skal lægges i salgsdelen, hvorfor hjemmesiden fremstår flot og professionel, med stort potentiale for at øge salget.

Økonomiske nøgletal

Det seneste år har omsætningen været lille, da vi har opdateret siden og ikke har arbejdet med SEO. Dette vil vi derfor foreslå at man som ny ejer arbejder videre med.

Produktet

Shoppen sælger især vente- og ammeundertøj og badetøj af forskellige mærker, samt lidt babyvarer som fx ammepuder og pusletasker. Desuden sælger netmama.dk halskæder til gravide og lidt husholdningsprodukter.

Markedsføringskanaler

Vi har betalt for annoncer på SOME (Instagram og Facebook), for online magasiner og Google. Dog er der her stort potentiale til at øge salget, ved mere målrettet annoncering og fokus på SEO.

Omkostninger

Webshoppen har ganske få omkostninger. Blot en smule til at drive hjemmesiden.

Shopsystem

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Netmama.dk blev oprettet helt tilbage da nethandel var i sin spæde start og var de første mange år fuldtidsbeskæftigelse for ejeren. Vi er den tredje ejer på de 15 år og vi købte netmama.dk på grund af den solide historik og anser den for at være en god 'begynder-shop' med rigtig mange muligheder for at arbejde videre med den. Vi bruger ganske få timer på shoppen hver uge, da vi begge har fuldtidsjob og andre interesser ved siden af, men med mere tid og kærlighed tror vi, at shoppen har stort potentiale. Shoppen henvender sig til et købestærkt segment.

Markedet

Shoppen henvender sig til ventende og nybagte mødre, som ofte er klar til at investere forholdsvis meget i produkter.

Stærke sider

Styrken ved webshoppen er, at det er et marked der er stort set konstant. Som ventende mor er man villig til at købe og man er villig til at købe nyt. Vi forestiller os desuden, at der kan være et marked i barselsgave-delen som fx vores halskøder.

Ideel køber

Den ideelle køber har et ønske om at bruge lidt tid, formentlig ved siden af andet arbejde, på at øge synligheden af webshoppen og dermed salget. Der kræves ikke store beløb i indkøb i starten og man kan således starte med forholdsvis få midler.

Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
404

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33484

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-02-2021
Udbudspris 59.000 DKK