Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 85.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dansk brand/webshop med bæredygtige produkter til salg - har i alt omsat for 380.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Næsten 40 ud af 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Webshop med bæredygtige produkter er nu til salg. Næsten 40 ud af 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Stort set kun 5-stjernede anmeldelser på vores hjemmeside.

4000 følgere på instagram. 700 følgere på facebook. 100% ægte følgere og 95% + er fra Danmark.

Gå ikke glip af muligheden for at få en virksomhed der kan blive meget stor, og som også blev bygget med netop dette mål fra starten; så længe du er villig til at lægge tid og kræfter i det, kan du gøre det.

Vi videresælger ikke andre mærker, vi tilbyder udelukkende produkter designet af os eller private label produkter.

Ved at købe nfavour køber du også alle kontakter til fantastiske producenter over hele verden - det har taget os mange måneder at håndplukke hver af dem.

Webshoppen gik i gang for mindre end 2 år siden - i maj 2019 og har i alt omsat for 380.000 kr.

Nfavour blev startet grundet vores passion for grønne produkter, produkter der kan minimere brugen af ​​plast i hverdagen. Vi har brugt 2 år på at perfektionere den samling af produkter, der tilbydes på vores webshop, og nu tilbyder nfavour mere end 20 stilfulde genanvendelige produkter: økologiske bomuldsprodukter, naturlige sæber, barberskrabere, produkter til yoga mm. Vi arbejder tæt sammen med vores producenter, og de deler også nye produkter, der kan passe godt til vores brand. Der er ingen grænse for, hvor mange produkter du kan tilbyde på nfavour, så længe det understøtter grøn livsstil.

Vi har næsten ingen returneringer (3 returneringer på 2 år ud af tusinder af ordrer).

I år 2020 omsatte vi for omkring 200.000 kr, men der er meget større potentiale og salget kan sagtens blive meget højere end dette. (Vi har en anden større forretning, der tager al vores tid og energi, og har derfor ikke fokuseret meget på denne webshop. Med lidt ekstra arbejde, vil du se en stor vækst.)

Der er mange ting der kan gøres, for let at opnå 400 - 500.000 kr i salgsåret. Det meste af vores salg kommer fra Facebook og Instagram, en lille procentdel kommer fra organiske søgninger på google - men vi bruger ikke andre platforme til at generere salg. Derfor, hvis du har kendskab til digital markedsføring, burde det være let at øge salget hurtigt.

Det er også en mulighed at få produkterne ud til butikker rundt omkring i Danmark. Vi er blevet kontaktet af nogle, men har ikke selv haft tiden til at fortsætte processen.

Økonomiske nøgletal

De fleste af produkterne har en markup på 5x-10x (hvilket betyder, at hvis vi køber noget til 20 kr, sælger vi det til 100-200 kr).

Webshoppen gik live i maj 2019 og har i alt omsat for 380.000 kr. Samlet brugt markedsføring er omkring 100.000 kr.

Vigtigt: denne forretning er bygget til at vare i mange år, og vi har investeret en masse tid og penge i at bygge brandet. Vi har ikke betalt os selv løn, da målet altid har været at vækste brandet og investere i nye produkter/research og udvikle nye brugerdefinerede produkter i de første 2-3 år.

Produktet

Nfavour tilbyder unikke produkter, der er skabt med tanke på bæredygtighed - køkken, badeværelse og fitnessprodukter.

Markedsføringskanaler

Vi har udelukkende markedsført vores brand på facebook og instagram annoncer. Nogle af vores produkter bliver også nævnt af bloggere, som hjælper med at generere salg på deres hjemmeside gratis (ingen kommission). Vi har stort set ikke brugt influencers, så dette er klart en mulighed, og noget der nemt kan hjælpe med at booste omsætningen.


Trustpilot-score: 4,5
Nyhedsbrevsmodtagere: 800 stk
Facebook-side: 700 følgere
Instagram: 4000 følgere

Shopsystem

Varelager på 80.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2514

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33468

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-02-2021
Udbudspris 85.000 DKK