Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Salg af webshop med salg af sportstøj til klubber og foreninger

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Køreklar webshop bygget helt fra bunden i custom design med salg af sportstøj til klubber og foreninger, samt online salg.

Eliteshoppen.dk er danskejet og har fra starten leveret customize gymnastikdragter til konkurrencegymnastik, samt opvisningsgymnastik. De sidste par år har eliteshoppen udvidet til triathlon verden hvor vi leveret alt indenfor svømning, cykling og tri-tøj.

Webshoppen er køreklar med alt opsat fra a-z. Med webshoppen får du altså en køreklar og anderledes webshop med et kæmpe potentiale. Det kræver ikke andet fra dig end at kombinere de rigtige salgskanaler og troen på det kæmpe potentiale der befinder sig i webshoppen.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har været aktiv i 5 år med udelukkende styring af sociale medier, altså den har vækstet organisk for at etablere sig på markedet og hos forbrugerne. Feedback fra forbrugerne har været positiv.

Produktet

Vi har argentur i Danmark på et meget populært spansk sportsmærke indenfor gymnastik, derudover har vi aftale med flere kendte mærker indenfor sportstøj.

Markedsføringskanaler

Der er brugt en større sum penge på markedsføring i 2020, som gør at vi ligger rigtigt godt på google på diverse søgekriterier.

Omkostninger

Virksomheden kan holdes kørerne for få midler.

Shopsystem

Varelager på 250.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede op da jeg synes der manglede lidt konkurrence på gymnastiktøjs verden idenfor konkurrence gymnastik. Der er et kæmpe potientiale indenfor branchen for den rigtige køber. Vi har fra starten haft en aftale med DGI hvor vi har haft en stand til deres afslutnings opvisninger, hvor vi har haft en stand med salg af sportstøj. Det er også på mange af de stande vi har fået fat i nye klubber.

Markedet

Der er et kæmpe marked, og derved også en stor købekraft hvor sportsfolk bruger mange penge på det rigtige udstyr.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2253

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33451

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-02-2021
Udbudspris 90.000 DKK