Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med salg af kreative og personlige portrætter - EGET BRAND

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Køreklar webshop bygget helt fra bunden i custom design med salg af majestætiske, kreative og personlige portrætter til dig og dine kæledyr. Forretningsmodellen lyder på dropservice, så ingen binding i varelager m.m.

Majesticcopenhagen.com er et dansk nyopstartet brand (mulighed for international ekspansion). Webshoppen er udarbejdet ud fra en ide om at give forbrugerene en majestætisk, sjovt og kreativt præg i deres hjem. Portrætter som du ikke finder hos enhver anden webshop.

Webshoppen er køreklar med alt opsat fra a-z. Mdd webshoppen får du altså en køreklar og anderledes webshop med et kæmpe potentiale. Betalingssystem, chatfunktion, cooiepolitik m.m er alt sammen opsat. Det kræver ikke andet fra dig end at kombinere de rigtige salgskanaler og troen på det kæmpe potentiale der befinder sig i webshoppen.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har stået aktiv i 2 ugers tid med udelukkende styring af sociale medier, altså den har vækstet organisk for at etablere sig på markedet og hos forbrugerne. Feedback fra forbrugerne har været positiv og der er blevet generet 2 salg indtil videre. Engagement er i den høje ende.

Produktet

Majestætiske, kreative og sjove portrætter. Der findes 4 forskellige varianter af portætter nemlig: Kings, Queens, par og kæledyr. Portætter an fås i 4 forskellige størrelser og prisen er inkluderet indramning (Mulighed for at sælge udelukkende portrætter uden indramning).

Markedsføringskanaler

Omkostninger

189kr for Shopify hver måned

Shopsystem

Markedet

Markedet majesticcopenhagen.com befinder sig på er et forholdvis nyt marked med få udbydere. Dette vil altså sige, at konkurrencen er forholdsvis lille. Du kan altså med fordel blive den første store udbyder indenfor det danske marked.

Stærke sider

Konceptet er aldrig kørt før i Danmark

Opstartshjælp

Der tilbydes opstartshjælp i forbindelse med overdragelsen af webshoppen

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1457

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33433

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-02-2021
Udbudspris 20.000 DKK