Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 250.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med 1,1 million i omsætning - Salg af brugte computere og tilbehør

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Brugt elektronik indenfor kendte mærker som Lenovo, HP, DELL, Apple osv.

100% køreklar webshop med salg af refurbished produkter (Bærbare, Stationær, Telefoner, Tablets, tilbehør mm...)
Shoppen sælger der ud af, der er omsat for 1,1 million siden marts 2020 og der DB på 25-35%. Der er lavet SEO på shoppen og det vækster rigtigt godt, alle de store søgeord som Brugte bærbare, brugte computere er på kanten til side 1. Alt salget har forgået via Google shopping og søgekampagner. Jeg bruger 2-3 timer, 3 gange om ugen på at oprette klar gøre og sende pakker. hele shoppen er automatiseret. 100+ Anmeldelser med 4,7 på trustpilot

Jeg sælger min webshop fordi jeg har fokus på anden virksomhed, og jeg kan ikke være begge steder. Shoppen har omsat for 1.1 million og det er kun via en salgskanal. Der er lavet B2B login og opkøb af varer fra både Private og Erhverv.

Her for du en unik mulighed for at kører en webshop hvor du fra dag 1 af har omsætning og kan leve af. Det eneste du skal have fokus på er at opkøbe varer og så selvfølgeligt andre salgskanaler. SEO er godt på vej...

Til shoppen medfølger lager reoler, 2 klargøringsborde med strøm og mulighed for 24 pc'erne på 1 gang. Pluk og scan pc med label printer samt emballage.

Økonomiske nøgletal

Webshoppens omsætning 1.165.601,- 26 marts 2020 - 21 Januar 2021.
Avance på 28%
Gennemsnitlig ordre: 1831,-

Overskud før skat: 261.000 DKK

Produktet

Virksomheden sælger brugt elektronik indenfor kendte mærker som Lenovo, HP, DELL, Apple osv.

Markedsføringskanaler

Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2009. Så det var oplagt at ligge kræfterne der hvor der er salg med det samme og det var Goolge Ads. Der er lavet SEO på shoppen og der er ligeledes kørt et Link Building abb. Der er ikke fokuseret på Social medier og nyhedsmails, kun 3 kampagner har kørt på Google Ads kontoen. 1 Google shopping og 2 søge kampagner, Brugte bærbare og Brugte computere. 3 kampagner har genereret over 1 mill i omsætning.

Omkostninger

Der er omkostninger for ca. 1000,- pr mdr. for selve webshoppen
Husleje
Markedsføring
Emballage
Varekøb

Shopsystem

Varelager på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden startede i 2020 marts. Jeg så et hul i markedet hvor der er ikke er fokus på brugt it, som mange andre brancher. Tanken har hele tiden været at konkurrere med de store drenge, og det er den godt på vej til. Jeg havde en anden virksomhed da jeg startede shoppen og måtte erkende at jeg ikke kunne være begge steder. Jeg har de første 6 mdr af webshoppens leve tid brugt mange timer på at automatisere butikken, så der skal bruges mindst muligt tid på vedligeholdelse og klargøring, pakning osv.

Markedet

Markedet er gigantisk og det bliver kun større og større, Der er 2 store spiller på markedet, Bluecity & Refurb som sælger B2C, ellers er der et par små konkurrenter. Webshoppen har solgt alt fra 1000-8000 kroner. og alt bliver solgt. Der er dem som køber en kvalitets varer som i forvejen kender Lenovo, HP og DELL i pro klasser, og så er der dem som køber en billig pc som kan holde i mange år. Markedet for iPhones og Tablets er gigantisk og der er ikke fokuseret på opkøb af disse varer.

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne må være at man selv skal smide kræfter i at skaffe varer, der er aftaler med forskellige leverandøre i DK, det er også derfor jeg har fået lavet et system med selv at opkøbe via shoppen. Det skal markedsføres så der kommer henvendelser. lige pt er linket på shoppen og der kommer henvendelser 4-5 gange om ugen.

Stærke sider

Du sætter selv prisen, du bestemmer selv lidt din salgspris. ligesom DBA. En kunde som køber en Lenovo Thinkpad ved hvad den koster og betaler gerne for kvalitet. Opkøb fra leverandører er både i klargjort stand og rå. Kommer den rå så er der større fortjeneste ved at du bruger dine egne timer på at klargøre pc'erne. Avancen er automatisk lavere ved opkøb af klargjorte varer i kasser.

Strategi

Der har ikke været nogen form for strategi, men jeg anbefaler at der bliver lagt mange flere kræfter i B2B salget, min erfaringer de sidste 9 mdr. har vist at salget til B2B er stigende og kunderne køber ofte en PC, Dockingstation, mus tastatur og skærm til ordrene er meget sjovere :)

Ideel køber

Virksomheden vil være perfekt til en som er i branchen i forvejen eller har mod på selv at opsøge markedet. Lige nu sender jeg pakker mandag onsdag og fredag fra 07 til MAKS 10.

Opstartshjælp

Jeg hjælper med hele overdragelsen, og oplæring af webshoppen, er til rådighed via telefon, mail og evt personlig fremmøde. Ingen betaling for oplæring. Jeg vil kommer med mit syn på shoppen og anbefalinger. Kan løbende hjælpe til i moderate mængder.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
1 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2280

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33427

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-02-2021
Udbudspris 250.000 DKK