Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 120.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Madblog og webshop med organisk trafik(74%): 132.263 besøgende siden 1. jan. 2020 - med italienske specialiteter til salg

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
High-end italienske specialiteter og velbesøgt madblog

Her har du en unik mulighed for at overtage en særdeles attraktiv webshop samt madblog. Webshoppen har været vedligeholdt og der har været investeret i SEO og har dermed anciennitet i over 5 år på Googles søgemaskine.

Webshoppen har hovedsageligt opereret med salg af fødevare med lækre italienske specialiteter. På webshoppen sælges desuden ikke kun italienske fødevarer men også vin fra mindre familiedrevne italienske virksomheder, der er specialister inden for hver deres felt.

Vi har rejst rundt i Italien fra nord til syd for at håndplukke det allerbedste, som Italien byder på. Det er italiensk madhåndværk med den gode smag af Italien.
På webshoppen finder du bl.a højt præmierede ekstra jomfruolivenolier, balsamico-eddike fra Modena, pasta fra Umbrien, pesto fra Ligurien og udsøgte trøffelprodukter.

Der er også en velbesøgt madblog med italienske opskrifter.

Webshoppen er lavet i Wordpress og derfor er det nemt at lave hjemmesiden om til at kunne sælge næsten hvad som helst som passer til målgruppen. Det vigtigeste er at du får en masse besøgende som er lige præcis hvad du får her, hele 132.263 unikke besøgende har organisk været inde på shoppen siden 1 jan. 2020.

Der er ikke tale om salg af CVR-nummer men kun aktiver.

Økonomiske nøgletal

Periode 1. jan. 2020 til 31. jan. 2021
Omsætning: 392.000 kr. ex moms. (152.200 kr. ex moms. kommer udelukket fra organisk trafik.)

Webshoppens salg har været drevet som en bibeskæftigelse og derved ikke opnået et tilfredsstillende løn niveau men der er et årlig overskud på 50.000 kr.
Der har ikke været trukket løn ud i perioden.

Overskud før skat: 50.000 DKK

Produktet

På webshoppen er der italienske specialiteter er høj kvalitet til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker lækre råvarer og den gode smag af Italien. På madbloggen finder du opskrifter på italienske retter fra populære antipasti, berømte pastaretter og velsmagende risotto til klassiske kødretter og grøntsagsretter.

Markedsføringskanaler

Seo, sociale medier (Facebook og Instagram) og nyhedsbrev.

Hjemmesiden får flest besøgende organisk fra Google, da den ligger på nogle særlige attraktive søgeord hvor den ranker i TOP 5.

Fx. ligger den organisk nr. 1 på følgende søgeord:
- Italienske brød
- italienske specialiteter
Andre søgeord som er særdeles attraktive er søgeordet: "Tomat suppe" hvor shoppen ligger i top 6.

Shoppen har en ufattelig lav bounce rate på en række søgeord, da besøgende finder præcis det indhold de søger, gennemsnitlig bounce rate fra organisk trafik er på 0,15 %.

Periode 1. jan. 2020 til 31. jan. 2021

Organic Search: 132.263 (74,52 %)
Direct: 23.043 (12,98 %)
Social: 8.104 (4,57 %)
Email: 7.407 (4,17 %)
Referral: 3.474 (1,96 %)
Affiliates: 2.287 (1,29 %)

Omkostninger

Udgift til hosting af webshop, plugins, betalingsaftale, vareindkøb, logistik og lager.

Shopsystem

Aktiver

Hjemmeside med webshop og madblog

Virksomhedens historie

Vores italienske eventyr startede for efterhånden mange år siden. Faktisk tilbage til starten af 1980'erne, da Mette forelskede sig i Rom på hendes første tur til landet.

Da Mette senere blev uddannet som journalist boede hun i Rom i 10 år, hvor hun arbejdede for danske medier. Kenneth kom ind i Mettes liv juleaftensdag 2001 hos en ældre dame, der var en fælles bekendt.

Det blev til en stormende forelskelse, bryllup i romantiske Venedig og en dejlig datter. Bosat i København de første år, men siden flyttede vi til Falster for at nyde naturen og drivhus i haven.

Her voksede drømmen om at skabe et online italiensk univers i Danmark. På vores rejser til Italien blev vi gang på gang mindet om de skønne madvaner og madkulturen, de fantastiske råvarer af høj kvalitet og traditioner, som landet er så rig på.

Vi besluttede derfor at udgive en kulinarisk guide til Rom, hvor vi interviewede 13 romere om deres bedste kulinariske tips. Og siden startede vi webshoppen Det italienske køkken med salg af high-end italienske specialiteter og vin – og en madblog med italienske opskrifter.

Vi rejste rundt i Italien på jagt efter de bedste råvarer og madprodukter og har efterhånden fået et udsøgt sortiment af italienske produkter fra mindre familievirksomheder, der fremstiller det allerbedste, som Italien byder på.

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med de italienske leverandører, der med stor passion og stolthed – og ofte i generationer, fremstiller den gode smag af Italien.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1339

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33417

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-01-2021
Udbudspris 120.000 DKK