Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping butik med omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk dropshipping butik med omsætning og god avance

Dansk dropshipping butik med omsætning. Omkring 8.000 kr. på 15-20 dage. Alle produkter er dropshipping og man kan tilføje så mange produkter som man har lyst. Dropshipping direkte fra Kina til Danmark. Selvom leveringstiden er lidt lang, så kan man stadig godt sælge så længe man har et godt tilbud og et produkt som er cool. "Problem solving products" som løser problemer og som har en wow effekt. Der findes forskellige strategier til at finde produkter som potentielt kan sælge. Når man finder nogle produkter som potentielt kan sælge, så tager man fat i sin agent, som står for at finde leverandører i Kina og forhandle priser med dem. Kontakten med leverandørene står agenten for så det skal du ikke bekymre dig for. Når du finder et produkt som du kunne tænke dig at sælge, så har du næsten altid en pris indenfor 48 timer fra agenten og så er det i gang med at markedsføre produktet. Du kan næsten tilføje så produkter som du har lyst til shoppen.

(Mulighed for hurtig handel grundet fokus på andre forretninger).

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning på omkring 7.000 - 8.000 kr. på 15-20 dage.

Jo flere penge men har til markedsføring til at starte med jo bedre.

Profit ligger på omkring 30%.

Produktet

Alle mulige forskellige produkter som løser et problem og som har en wow effekt. Selvom det er fra Kina, så er der stadig en masse fine produkter som man kan sælge og tjene gode penge på.

Markedsføringskanaler

Annoncering i gennem FB & IG. Hvis du har styr på det du laver så kan der virkelig laves en rigtig god forretning som man senere kan brande.

Har fokus på andre forretning og startede dette som et hobby projekt for at se om det kunne lade sig gøre at dropshippe direkte fra Kina til Danmark.

Selvom leveringstiden er 12-20 dage så køber folk stadig hvis man blot er ærlig og har informationer omkring leveringstiden på siden.

Omkostninger

Shopify (29 USD/måneden

Domæne (150-300 kr. om året) Er blevet betalt for første år.

Shopsystem

Opstartshjælp

Køber kan helt frit stille spørgsmål hvis der er noget som man i tvivl om.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1709

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33408

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-01-2021
Udbudspris 10.000 DKK