Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Fumalicious.com - Ecigaret shop - Har omsætning

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Alt det hårde arbejde er gjort, vi har holdt Fumalicious kørende i omkring 1 1/2 år og har desværre ikke tid til at fokusere på denne forretning. Vi har derfor valgt at den skal sælges.

Webshoppen er i et lækkert brugervenligt design med Shopify hvor du har både Engelsk og Dansk med SEO opsat via Langify. Du har løbende har muligheder for at tilføje flere produkter, ændre udseende, billeder m.m. Et perfekt alternativ for dig som gerne vil begive sig ud i iværksætter livet uden at skulle tage en uddannelse i IT, alt er lavet og sat op.

- Webshoppen opereres af Shopify som har et nemt layout og fungerer optimalt, dog synes vi at prisen måske er lidt i overkanten.
- Stort produktudvalg, som vi valgte i sin tid.
- Newsletter templates i Shopify, vi føler at hvis vi havde mere tid til at fokusere på nyhedsbreve at webshoppen ville omsætte for mere.
- Dette er stort set en webshop som er klar til overtagelse uden store problemer.

Økonomiske nøgletal

Vi har ikke udbetalt løn.

Lån fra ejere: 39.100 DKK
Gennemsnitlig Ordrestørrelse: 390 DKK
Estimeret månedlig omsætning på nuværende tidspunkt: 1.400 / måned (dette tal var højere i starten da vi fokuserede på butikken, hvor vi havde en omsætning på 23.000 på 5 måneder.)

Produktet

Vi sælger E-cigaretter og tilbehør via Webshoppen.

Markedsføringskanaler

Google, Facebook, Nyhedsbreve, Trustpilot.

Typen af produktet vi sælger gør det svært for os at reklamerer på Google osv. da de keywords der bliver brugt ikke er 'lovlige' iht. Google's politik.

Omkostninger

Omkostninger
Bogholder: 500 kr/måned(estimat)
PensoPay: 483 kr/kvartal
Clearhaus: 750 kr/måned
Shopify: ~85 USD/måned, dette beløb er variende iht. salg da Shopify tager en procentdel af beløbet.
One.com 900 kr/årlig
Bank: 35 kr/måned

Shopsystem

Aktiver

Ingen.

Varelager på 22.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Hvem er vi?
Vi er en ung dansk virksomhed med store ambitioner og drømme inden for elektronisk cigaretmarked. Etableret i begyndelsen af 2019 begyndte vi at blive førende på danske og andre skandinaviske markeder og hjælpe folk med at skifte til et sundere alternativ til traditionel tobaksrygning.

Vores produkter og priser
Når du handler hos os kan du være 110% sikker på, at du kun modtager originale produkter af højeste kvalitet. Alle vores produkter er lovlige for det danske marked og overholder alle TPD-regler (tobaksvaredirektiv). Vi tjekker alle vores produkter, før vi sender dem til dig. Her hos Fumalicious får du altid konkurrencedygtige priser på alle vores produkter.

Vi værdsætter også vores kunder og deres loyalitet. Derfor, når du handler med Fumalicious, kan du være med i vores bonus program, hvor du kan samle point, der kan bruges til at spare penge, som du kan bruge når som helst eller give det væk til dine venner og familie.

Markedet

Det samlede market inden for E-cigaretter vokser, da flere og flere vil stoppe med at ryge normale cigaretter. Den præcise størrelse i Danmark alene kender vi ikke estimatet på.

Svagheder/udfordringer

Vi har to store svagheder:

1) Vi kan ikke reklamerer på google eller lign. på grund af typen af produktet.
2) Vi har ikke fokuseret nok på Marketing (nyhedsbreve, PR osv.)

Stærke sider

Vi har omkring 200 som har accepteret at modtage vores nyhedsbrev, og de par gange vi har fokuseret på nyhedsbreve så har det givet et par ordre fra eksisterende kunder.

Udover dette, så vil en ny ejer kunne ændre i typen af varer der bliver solgt på shoppen forholdsvis nemt, da vi ikke ligesom e-cigaret.dk / smokeit.dk / damphuen.dk som sælger stort set alt, men til højere priser.

Derfor vil den nye ejer kunne fokusere på produkter som de mener vil give mening for dem at sælge.

Strategi

Dette punkt er et af manglerne for den nuværende webshop. Vi har ikke haft en direkte strategi inden for marketing, hvilket har gjort at der har været stilstand.

Vision

Idéen er selvfølgelig at få virksomheden til at vokse, men vi har desværre ikke haft mulighed for at give webshoppen den tid den burde have rettighed til. Derfor står vi i en situation hvor vi har valgt at sælge shoppen til nogen som har mulighed for at give den tiden den har fortjent.

Ideel køber

En ideel køber vil være en som allerede bruger e-cigaretter og har interesse for at blive iværksætter uden at bøvlet med oprettelse af firma, bank konto, shopify, hjemmeside osv.

Opstartshjælp

Vi vil gerne hjælpe med at introducerer platformen og hvordan man administrere det hele, i starten.

Vi har ikke tænkt os at blive i virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1554

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33367

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-01-2021
Udbudspris 15.000 DKK