Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 5.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af høretelefoner, højtalere samt udstyr (Dropshipping)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med dropshipping koncept. Hurtig fragt og dansk leverandør.

Super fedt koncept med salg af høretelefoner, højtalere samt udstyr. Der er koblet en dansk en leverandør til, som tilbyder gode fragt/returneringsmuligheder. leveringstiden lyder på kun 1 enkelt dag ( dag til dag levering ). Webshoppen er helt ny uden omsætning, så man får en køreklar shop der står klar til at tage i mod en glad og ihærdig ejer, som vil drive shoppen videre. Shopify, som er det program shoppen er lavet i er let at håndtere ( også selvom man er nybegynder ) og samtidig så er Shopify skalerbart, så man ikke skal kigge efter en anden løsning efter noget tid.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

PerfectSound er en helt ny side uden omsætning. Det er dog noget der kan ændres på hurtigt med den rette mand eller kvinde i spidsen. Grundet de gode fragtforhold, det unikke design og gode produkter, så kan man hurtigt skille sig ud fra mængden og godt fat på det danske marked.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Kvalitetsprodukter med en god avance i forhold til at det er en dansk leverandør. Avancen på produkterne ligger mellem 15-35%. Dog skal man ikke bekymre sig om produkternes kvalitet eller holdbarhed og man slipper derfor for negative tilbagemeldninger fra kunder.

Markedsføringskanaler

Organisk trafik via sociale medier er altid godt. Post reglmæssigt dog med godt kvalitet. Her vil der anbefales at bruge Facebook & Instagram.

Betalt annoncering via sociale medier : Facebook & instagram. Hvis man ikke selv har styr på dette, så få fat på en der har styr på det. Det vil i sidste ende sparer dig en masse tid og penge. Forhåbentligt vil du også tjene på det.

Google annoncering. Her skal man også fat på en, hvis man ikke selv har styr på det.

SEO - Langtidssigtet men det er det hele værd. Kræver dog at man bruger tid på det.

E-Mail marketing - Kræver ligesom SEO at man bruger tid på det.
Dog en god ide at få samlet e-mails sammen igennem sociale medier, annoncering samt Webshoppen.

Omkostninger

Domæne account = mellem 150-200 kr. om året ( er blevet betalt for første år )

Shopify = 29 USD om måneden.

Grundet at dette er et dropshipping koncept så slipper man for fragtomkostninger og andre udgifter som følger med, når man har et varelager.

Shopsystem

Vision

Visionen for PerfectSound er helt klar, og det er at blive en stor spiller i Danmark og i resten af Skandinavien. Dette kræver tid og at man er villig til at ligge en masse arbejde i projektet.

Opstartshjælp

Der tilbydes hjælp ift. guide af shopify osv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1611

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33326

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-01-2021
Udbudspris 5.000 DKK