Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 500.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Salg af webshop i eksplosiv vækst omsat for 1,7 mio kr.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Ny webshop omsat for 1,7 mio kr. fra oktober til nu, 700.000 kr. I November med fuldt varelager. 114 gode anmeldelser på trustpilot!

Backcare.dk er en ny webshop I vild og voldsom vækst der sælger produkter fra 5-10 mark-up, dermed er webshoppen bygget på lave omkostninger og stor profitmargin. Der er 114 positive anmeldelser på trustpilot, og hjemmesiden har mange referencer og organiske besøg. Især massagepistolen til 999 DKK sælger voldsomt, og er blevet kåret som den bedste i DK i flere målinger. 10x mark up på de fleste produkter, minimum 5 mark up. Over 1,6 mill i omsætning på 3 mdr, og kun fuldt varelager i november, hvor der blev omsat for 720.000 DKK. Der er virkelig ingen grænser, shoppen har så meget goodwill, og alle marketing kanalerne kører med ekstrem høj ROI. Et salg på Facebook koster I gennemsnittet 60 DKK til en vare, der koster 1000 DKK.

Returprocenten er under 2 %, så det er nogle super produkter.

Jeg sælger den pga. mit helbred, jeg er I gang med mit speciale på CBS og har drevet denne virksomhed ved siden af dette + et studiejob. Jeg kan simpelthen ikke følge med den voldsomme vækst, og jeg vil gerne give denne vilde profit hingst videre til en, der har tid til at tæmme den og bruge tiden på den. Jeg er blevet for stresset, og den ukontrollerbare vækst var for stor. Vil klart anbefale man som minimum er én fuldtidsansat, og bedst hvis man kan være to omkring shoppen.

Økonomiske nøgletal

Det er individuelt per produkt, men mark-up er altid minimum 5x, og oftest 10x.

For eksempel varer til 160 DKK, der sælges for 999 DKK.

Varer til 30 DKK der sælges for 349 DKK.

Overskud før skat: 250.000 DKK

Produktet

Rygsmerter er verdens største folkesygdom. Vi vil gerne bekæmpe det, og generelt bekæmpe smerter I hverdagen, så folk kan få større velvære og mere livsglæde. Derfor fokuserer vores produkter på at lindre smerter, og give folk en mere behagelig hverdag. Denne sundhedsniche er klart en af de mest profitable indenfor webshops, da folk nu til dags ikke mangler noget, men blot vil forøge deres velvære og sundhed. Det er relativt nemt at sælge indenfor denne produkt kategori, da alle folk har et ønske om at forbedre deres sundhed.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Betaler 5 DKK per pluk på et fjernlager, super aftale.
Indkøb af varer.
Markedsføring til affililates, Facebook, Google.
Fragt med GLS.

Shopsystem

Varelager på 110.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Dette marked er kæmpe, og vokser kun. Generelt stiger markedet for sundhed kun yderligere!

Jeg vil gerne være mentor, sparringspartner og hjælpe til og man kan altid ringe/skrive til mig.

Derudover vil jeg gerne arbejde for dig den første måned for at hjælpe til med at overgangen sker totalt gnidningsfrit.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4453

Sælger kontaktet:
40

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
33290

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
28-12-2020
Udbudspris 500.000 DKK