Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 8.600 DKK

Søg lignende virksomheder

Unik webshop med salg af massageprodukt

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Er du klar til at køre en unik webshop med salg af et unikt produkt? Muscle-gun.dk er din unikke webshop med salg en den essentielle Muscle-gun, som hjælper din krop imod ømhed, spændinger og afslapning. Siden er lavet helt fra bunden og i et custom design, hvilket vil sige, at du ikke finder sådan en webshop andre steder. Alt sammen til en god pris og en høj avance på ca. 60%. Med Muscle-gun.dk kan du være sikker på, at få en brugervenlig webshop og unikt produkt med masser af potentiale, som bare venter på at blive overtaget og få ført sit potentiale ud i verden.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er en avance på ca.60% pr. solgte produkt. Med de rette salgsteknikker, er der ingen grænser for at skabe en profitabel forretning.

Produktet

En massagepistol er din bedste ven, når det kommer til dybdegående massage.Når du bruger en massagepistol, kan du massere alle dine muskler uden besvær. Du kan gå i dybden i smertefulde områder uden at få trætter fingre eller presse dig selv ud i ubehagelige positioner for at nå de ømme områder.

Massagepistolen er batteridreven, med et hoved af gummi eller skum. Når du sætter pistolen på et ømt område skaber den hurtige stød og vibrationer der løsner muskelknuder og mælkesyreophobninger.

Vibrationerne kan styrkes efter behov, og hovedet kan udskiftes (der medfølger 4-6 hoveder) så massagen nemt kan tilpasses den enkelte muskelgruppe

Omkostninger

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1645

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33271

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-12-2020
Udbudspris 8.600 DKK