Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 7.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Stjerneskyen.dk - Dropshipping webshop med leverandør i EU med 2-4 dages leveringstid

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
100% køreklar dropshipping webshop med salg af den populære stjernehimmelprojektor.

Stjerneskyen.dk er en nyopstartet webshop, som sælger stjerneprojektorer, som for nyligt er blevet ekstremt populære. Webshoppen bruger forretningsmodellen ''dropshipping'' og har en leverandør i Europa med 2-4 hverdages leveringstid. Dropshipping vil sige, at man sender produktet direkte fra leverandøren. Man er dermed ikke selv lagerførende og bærer minimal finansiel risiko. Hvis man hellere selv vil have lager, er der også god mulighed for at købe et lager hjem fra leverandøren.

Webshoppen er enormt gennemført og professionelt designet. Der er tænkt på hver mindste detalje, og det kan mærkes i form af den brandede fornemmelse, som går igen på hele webshoppen. Webshoppen er hosted i Shopify, som er meget brugervenligt at navigere rundt i.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Produktet sælges for 379 kr og har en fornuftig avance på 45%. Der er dermed rigeligt at give af ift. annoncering.

Prissætningen af produktet kan selvfølgelig også ændres af den fremtidige ejer.

Produktet

Produktet som der sælges i webshoppen, er den populære stjerneprojektor. Det er en smule svært at forklare grundigt på skrift, så jeg anbefaler, at man går ind på hjemmesiden for at se billederne af hvordan produktet fungerer.

Alt i alt, er det en projektor, som kan oplyse et helt rum med forkskellige farver og med stjerner. Der kan i alt projekteres 16 forskellige farver, som kan sættes i 4 forskellige bølgehastigheder. Produktet er blevet købt hjem og testet og det virker præcist som på billederne. Der medfølger en fjernbetjening, hvor man indstille de forskellige farver, overgange, bølgehastighed, lysstyrke på stjernerne osv.

Produktet har også en indbygget bluetooth højtaler, så man kan afspille musik fra sin telefon. Man ''skal'' ikke købe produktet pga. den indbyggede højtaler, men det er et godt supplement og lyden er faktisk ret fornuftig.

Stjerneprojektoren er for nyligt gået forholdsvis viralt på sociale medier og har bevist at have kæmpe interesse fra specielt unge/teenagere. Udover det, er det et meget optimalt tidspunkt at sælge et produkt som dette, da det egner sig helt perfekt til eksempelvis en julegave.

Markedsføringskanaler

SEO (search engine optimization)
Der er lavet en smule SEO arbejde på siden, men jo mere trafik der kommer jo højere kommer siden til at rangere på Google.

Markedsføringsplaner
Tanken med at starte webshoppen var, at den hovedsageligt skulle annonceres på sociale medier, som Facebook, Instagram og TikTok. Det er primært der, hvor målgruppen for produktet befinder sig. Der er dog også gode muligheder i Google ads og brug af influencers.

Email marketing
Der er endnu ikke opsat nogle email flows, men det kan nemt integreres med webshoppen inden overtagelsen.

Omkostninger

- Domæne hosting: omkring 200 kr pr år. (dette er forudbetalt for de næste 12 måneder)

- Shopify webshop hosting: $29 dollars pr måned (gratis i resten af november)

- Markedsføring: Markedsføringsomkostningen er hvad man gør den til. Jeg havde selv planer om at primært markedsføre produktet gennem Facebook & Instagram annoncering, men der er også gode muligheder i at bruge Google ads, influencers osv.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Jeg havde tænkt mig at starte webshoppen, da jeg mener, at det er produkt med et kæmpe potentiale (især her i julemånederne). Jo længere jeg kom i processen indså jeg dog, at jeg i takt med min universitetsuddannelse og min anden virksomhed, ikke har nok tid til at drive webshoppen selv, og jeg håber derfor, at der en anden der også kan se potentialet og overtage projektet.

Opstartshjælp

Jeg er helt klart til rådighed så meget, som der ønskes i opstartsperioden. Jeg tænker at det primært bliver over Zoom, Skype eller telefon, hvor jeg kan assistere den fremtidige ejer.

Inden en overtagelse, tænker jeg også, at det er en god ide at tage et online møde, så jeg kan sætte den fremtidige ejer ordenligt ind Shopify og diverse systemer, så der er det bedste afsæt for at komme godt i gang med projektet.

Hvis du har nogle spørgsmål til webshoppen, er jeg også til rådighed, så spørg endelig løs.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2505

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33164

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-11-2020
Udbudspris 7.000 DKK