Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 2.495 DKK

Søg lignende virksomheder

Ny pris: Køreklar webshop med salg af aktivitetsure

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
God avance og forhandler fra EU

Webshop med salg af aktivitetsure sælges køreklar til ny overtager. Webshoppen er opsat med WooCommerce og færdigopsat med betalingsmoduler, produktinformation, grafisk arbejde mm. Platformene som er benyttet til at opsætte siden er meget brugervenlige, så det kræver ikke særlige tekniske egenskaber at styre siden. Der medfølger forudbetalt domæne og webhotel, som er forudbetalt et år frem. Domæne og webhotel udgør herefter ca. 300 kr. årligt, som er hosted hos Simply.com.

Har selv testet produkterne, der sælges på webshoppen for at sikre, at kvaliteten lever op til specifikationerne. Forhandleren har et distributionscenter i EU, hvilket forenkler indkøb og levering. Producenten er kinesisk hvilket giver anledning til meget høj avancen. Indkøbspriserne ligger omkring 40-50 kr og har salgspriserne mellem 379 kr. og 489 kr.

Der har endnu ikke været direkte omsætning på siden, da der ikke er lagt en krone eller minut i markedsføring. Enkelte af webshoppens produkter har været afsat på dealsites men dog uden relation til webshoppen.

Som køber har du mulighed for at tilpasse marketing og webshop ligesom du vil. Jeg studerer kandidat i Marketing, hvorfor jeg oprindeligt havde udarbejdet en marketingplan tilpasset efter webshoppen. Denne marketingplan kan være køber behjælpelig ved overtagelse, hvis dette ønskes. Derudover vil jeg naturligvis være til rådighed efter overtagelse, så køber er 100% inde i tingene. Jeg har erfaring med både drift af webshop, import af varer og salg, så jeg kan formentlig være behjælpelig med størstedelen af eventuelle spørgsmål.

Økonomiske nøgletal

Der har endnu ikke været direkte omsætning på siden, da der endnu ikke er brugt tid eller penge på markedsføring. Produkterne på siden har været afsat gennem dealsite, men dog uden relation til webshoppen.

Produktet

Der fokuseres på salg af aktivitetsure, som måler brugerens daglige aktivitet. Aktivitetsuret måler din daglige fysiske aktivitet, hvilket blandt andet indebærer antal skridt, daglig distance gået og antal forbrændte kalorier. Det giver dig, som bruger af dette ur, mulighed for at holde styr på, hvor aktiv du er. Uret består af en justerbar gummirem, som kan tilpasses efter dit håndledsstørrelse med en brugervenlig touchskærm, som gør det nemt at navigere rundt i uret. Derudover er det også muligt at måle kropstemperatur, hjerteslag, søvnrytme mm.

Omkostninger

Der er ganske få omkostninger relateret til webshoppen. Pt. er der årlige omkostninger på ca. 300 kr., hvilket dækker domæne og webhotel. Betalingsmodulet er gratis, men her betales der et gebyr samt procentdel pr. transaktion, hvilket er fordelagtigt under opstarten.

Shopsystem

Strategi

Der kan medfølge tiltænkt strategi, som kan bruges som vejledning eller inspiration. Jeg har selv erfaring med ehandel i form af wordpress, import, markedsføring og salg, så jeg kan være dig behjælpelig i opstartsfasen.

Ideel køber

Ideel køber ser mulighederne i projektet, hvor fundamentet er lagt. Der skal blot bestilles varer hjem, som jeg kan være dig behjælpelig med, og så er du klar til at gå i gang. Iværksætteri og det at se noget vokse sig større, er noget, der fanger dig.

Opstartshjælp

Jeg vil være køber 100% behjælpelig under opstartsfasen, så vi sikrer os, at køber er helt komfortabel med projektet. Det er også i min interesse at køber føler sig rustet til at kunne varetage webshoppen selv. Min erfaring fra tidligere projekter lignende dette deler jeg gerne ud af, så køber undgår unødvendige komplikationer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1720

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
33161

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-11-2020
Udbudspris 2.495 DKK