Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Livsstil og Bæredygtigheds Webshop med Professionel Hjemmeside Sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Webshop, som sælger metal madkasser, drikkedunke og andre køkkenartikler sælges da de gamle ejere ikke længere har tid.

Vidua.dk er en webshop, som sælger kvalitets produkter til køkkenet og hjemmet. Virksomheden har en meget professionel opsat hjemmeside med velskrevne produktbeskrivelser, som får kunden til at købe. Derudover er der opsat Instagram, Facebook, TrustPilot, MailChimp og alt andet du skal bruge for at komme i gang.

Virksomheden blev startet sideløbende med en større webshop, men da vi har valgt at sælge den store webshop sælger vi nu også Vidua. Virksomheden har solgt for omkring 5.000 kr., men potentialet er stort, da siden er grundlæggende seo-optimeret og Facebook annoncer bare skal skydes i gang.

Når du køber Vidua får du en allerede-startet webshop med alt det nødvendige inkluderet. Det gælder integration til betalingsgateway, aftale med MobilePay, aftale med ViaBill, 4 stjerner på TrustPilot, seo-optimering og alt andet du har brug for til at starte.

Økonomiske nøgletal

Vidua blev startet af et team, som allerede administrerer en større webshop. Men da vi valgte at sælge den store webshop sælger vi også Vidua. Vidua har derfor minimal omsætning, da vi ikke nåede i gang med markedsføring og lignende.

Omsætning: cirka 5.000 kr totalt.

Produktet

Vidua sælger kvalitets metal madkasser, drikkedunke og andre varer til køkkenet. De fleste af varerne bliver indkøbt i England og få varer i Danmark.
Vidua er et livsstilsbrand med en bæredygtighedsvinkel, som er utroligt relevant i dag. Mange af produkterne giver nemlig et alternativ til normale engangs-plastik produkter.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er basalt seo-optimeret. Dog mistede vi mange placeringer da vi skiftede hjemmeside og lavede en teknisk fejl. Disse placeringer er langsomt på vej tilbage, så derfor kan den nye ejer godt regne med Google som en markedsføringskanal.

Derudover er potentialet enormt for at starte Facebook Annoncer for virksomhedens produkter.

Omkostninger

Vidua har få omkostninger.

Webhotel: 50 kr./måned
Betalingsløsning: 129 kr./måned

Pt. kører den ingen facebook annoncer, men det vil være relevant for den nye ejer at starte.

Shopsystem

Aktiver

Der er pt. et varelager med en indkøbspris på 5.000 kr. Dette kan købes med oven i prisen.

Avancen på produkterne er omkring 50%.

Varelager på 5.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Stærke sider

Blandt virksomhedens stærke sider er dens meget professionelle hjemmeside, kvalitets produkter fra England og meget andet.

Opstartshjælp

Vi hjælper dig gerne i gang den første måned med de spørgsmål du skulle have. Derudover giver vi dig også gerne en gratis intro til hjemmesiden og hvordan du bruger den. Siden er lavet i WordPress/WooCommerce, så det er meget nemt at administrere og ændre i hjemmesiden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3673

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33159

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-11-2020
Udbudspris 25.000 DKK