Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar webshop med salg af niche tandbørster

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Hvad hvis jeg fortæller dig, at du med den nye Silky tandbørste kan forbedre din mundpleje uden at skade dine tænder. Står du og gerne vil ind i iværksætter og e commerce verden, så læs med her. Silkyteeth.dk er din unikke udbyder af tandbørsten, som er tand- og mundplejevenlig. Denne tandbørste er ikke set før. Unikt custom design, som er udviklet med henblik på bruger og konverteringsvenlighed. Så hvis du overvejer og drømmer du om at drive en Webshop, er silkyteeth.dk muligvis noget for dig.

Der følger et varelager med på 50 silky tandbørster, som er inkluderet i prisen. Leverandøraftalen er på plads med en leveringstid på 5 dage. Alt er sat op for dig, så du nemt og hurtigt kan give folk sundere og hvidere tænder.

Økonomiske nøgletal

Da dette er en ny webshop, er der ikke generet nogen omsætning i forbindelse med webshoppen. Du kan dog være sikker på en god avance, og med de rette salgsteknikker skabe en god omsætning på kort tid.

Produktet

SILKYTEETH, Tandbørsten er ulig nogen almindelig tandbørste. Med hver mikro-fiber børstehår, kan det dække et bredere overfladeareal af dine tænder, og trænge ind i hver emalje sprække og fjerne tandsten, madrester, bakterier, plak og pletter uden at beskadige overfladebeskyttelseslaget. Så blød, som den er, er den også meget effektivt og skånsom overfor dit tandkød og din tunges sundhed. Der følger et tandbørste-hylster med samt takkekort, når kunderne bestiller.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Shopify koster $29 pr. md. .

Domænet, som koster 150 kr. om året

Hosting, som koster 350 kr. om året

Shopsystem

Opstartshjælp

Hvis der er spørgsmål i forbindelse med webshoppen, kan jeg kontaktes 24/7.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1042

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33133

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-11-2020
Udbudspris 13.999 DKK