Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 125.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af boliginteriør, livsstilsprodukter og møbler

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kendt veletableret webshop med stort potentiale sælges!

Drømmer du om at drive en lækker webshop med salg af lækkert boligdesign indenfor møbler og boliginteriør? Så er chancen her med denne veletablerede webshop, der har eksisteret siden 2012.

Her får du en gennemarbejdet og veletableret webshop med fokus på brugervenlighed, hvor der er investeret tid på at skabe et flot og stilrent design. Der er indgået dropship-aftaler med mange lækre nordiske brands, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Virksomheden arbejder udelukkende med dropshipping, hvilket betyder, at der intet varelager er, men at produkter sendes direkte fra leverandørerne til kunderne. Dette betyder, at man undgår udgifter til vedligeholdelse af et varelager. Ønskes der i fremtiden indkøb af produkter, er det selvfølgelig muligt.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Fortjeneste på varer er mellem 30% og 60%.
Nøgletal kan udleveres ved seriøs henvendelse af potentiel køber.

Produktet

Vores webshop har eksisteret siden 2012 og haft glæde af massevis af kunder, som har investeret i designprodukter af god kvalitet. Udvalget har været stort, og specielt har plakater de sidste år været vores mest salgsbare produkt.
Vi har mange varenumre på webshoppen.

Produktsortimentet består, foruden et stort sortiment af plakater, af møbler, smykker, vaser, lysestager, træfigurer, tasker, hundepuder, havemøbler m.m. Alle produkter i god kvalitet med sans for nordisk design. Af mærker kan nævnes Paper Collective, Nynne Rosenvinge, Andersen Furniture, We Do Wood, Stolbjerg Copenhagen, Spring Copenhagen, Anne Linde, Foto Factory, A2 Living og mange flere. Der er p.t. 20 mærker tilknyttet shoppen og flere viser interesse, så der er mulighed for at udbygge brands og varenumre, hvis det ønskes.

Webshoppen er opbygget i systemet Prestashop og er hosted hos Simply.com, den er let og overskuelig opbygget med søgning i både mærker og kategorier. Der er desuden tilknyttet en blog, hvor der er mulighed for at opdatere kunder og læsere om forskellige temaer indenfor boligindretning og livsstil. 
Prestashop er et system, der er let at gå til med muligheder for tilkøb af forskellige moduler/funktioner for videreudvikling af shoppen. Vi har gennem tiden selv opsat ekstra moduler, men har også haft tilknyttet forskellige udviklere. Der findes et utal af dygtige teknikere i Danmark, der kan supportere.

Mht. SEO har vi både haft et marketingsbureau tilknyttet, ligesom vi selv har gennemgået et SEO-kursus og opdateret shoppen gennem årene.

Med i pakken følger tre store marketingskanaler. Facebook med 3300 følgere og Instagram med knap 13.000 følgere. Dermed hele 16.000 mulige kunder, der venter på inspirerende content.
 Derudover er Mailchimp tilknyttet til udsendelse af nyhedsbreve. Der er p.t. ca 1000 abonnementer tilknyttet. Alle kanaler er klar til at arbejde videre med, og der er dermed en god basis for at udvide følgerskarerne og allerede nå ud til mange.

Vi valgte for år tilbage udelukkende dropshipping, da vi på den måde kunne spare udgifter til et varelager og have hele kollektioner på shoppen fra kendte leverandører. Et valg vi har været meget glade for, og det kører upåklageligt med samtlige af vores leverandører og designere. Flere og flere leverandører viser interesse for dropship-aftaler, så der er mulighed for udvidelse af brands, hvis den fremtidige køber ønsker at fortsætte med dropshipping.

Vi har altid lagt vægt på en personlig og god kundeservice og besvaret kunder pr. telefon og mail både dag, aften og weekend, hvilket også har resulteret i flere gengangere af købere.

Her får du en meget flot webshop, hvor der er lagt vægt på et professionelt design og en funktionalitet, der er blevet finpudset gennem årene, hvilket vi er blevet rost meget for af kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Derudover er der brugt meget tid på at opbygge salgskanaler på Facebook og specielt Instagram. Du vil derfor spare hundredevis af timer i forhold til at skulle opbygge en webshop fra bunden af.

Salgsprisen inkluderer en køreklar webshop med domænenavn, tre store marketingskanaler samt evt. eksisterende dropshipaftaler. Bemærk, at det kun er vores webshop der sælges, ikke selskabet.
Køber skal selv oprette en betalingsaftale (NETS) til shoppen, da den eksisterende aftale ikke må følge med et salg. Køber skal selv godkendes af NETS.

Vi har pga. personlige forhold været nødsaget til at drosle ned i arbejdet på webshoppen, men står gerne til rådighed for køberen via mail og telefon til alt er overdraget.

Markedsføringskanaler

Google
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev (Mailchimp)

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1888

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33130

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-11-2020
Udbudspris 125.000 DKK