Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

5-stjernet webshop med børnetøj & tilbehør

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kendt shop med salg af licensvarer

Hyggelig og velkendt webshop, som er kendt for den søde service. Jeg startede webshoppen i 2015, så jeg kunne få mere fleksibilitet i mit liv med to små børn. Nu er børnene blevet større, og jeg har fået et andet arbejde og andre interesser, så min shop er blevet noget forsømt over de seneste 1-1,5 år, hvilket også kan ses på omsætningen.

Så - i stedet for bare at lukke - har jeg derfor besluttet mig for at give shoppen en chance for at blomstre igen, sammen med en ny, motiveret ejer. I de rette hænder kan webshoppen helt sikkert blive en succes igen.

Økonomiske nøgletal

Som sagt er shoppen det seneste års tid blevet forsømt, men i 2018 f.eks. var omsætningen på +570.000 og overskuddet på +160.000, så man kan altså sagtens, bare man gider :) Året før var den endnu højere.

Overskud før skat: 71.000 DKK

Produktet

Webshoppen sælger licensvarer til børn - f.eks. tasker, sengetøj og børnetøj.
Jeg har primært haft fokus på børn i alderen 2-12 år, men det kan du jo selv tilpasse som du har lyst. Du får selvfølgelig lister og kontaktinfo over de leverandører jeg har brugt.

Markedsføringskanaler

Annoncering pt udelukkende på Google, men har tidligere brugt Facebook og Pricerunner også. Har også tidligere deltaget i Børnebazar i Aarhus, hvilket har været en rigtig fin forretning (og superhyggeligt), men jeg har desværre ikke haft tid de seneste 1-1,5 år. Jeg bruger Mailchimp til nyhedsbreve og har ca 1400 subscribers. Shoppen har en Google MyBusiness profil.

Webshoppen har derudover en Facebook-side (med 5-stjerner), en Instagram-side, en Pinterest-side, en LinkedIn-side og en profil på trustpilot, med en trustscore på 4,9 baseret på 84 anmeldelser.

Omkostninger

Faste omkostninger er pt:

- Webshop hos DanDomain
- Regnskabsprogram: Dinero
- Annoncering, pt kun Google AdWords / shoppingads
- Shipmondo + Postnord til fragt

Varelager på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Jeg har drevet virksomheden alene, så det kan man altså sagtens. Den ideelle køber er enten én, som ønsker sig noget mere frihed i hverdagen, at være sin egen chef og opleve stoltheden i at få sin forretning i gang (igen). Det kan også sagtens være en virksomhed, som har lyst til at udvide produktporteføljen.

Faktisk kan det være alle, som har tid og lyst til at drive en superhyggelig webshop.

Opstartshjælp

Jeg er selvfølgelig behjælpelig med oplæring, inden for rimelighedens grænser, og står til rådighed pr email.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1247

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33115

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-10-2020
Udbudspris 75.000 DKK