Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 5.750 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar webshop med salg af smykker

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
Mindre varelager kan medfølge

Smykke webshop sælges køreklar til ny overtager. Webshoppen er opsat med WooCommerce og færdigopsat med betalingsmoduler, produktinformation, grafisk arbejde mm. Platformene som er benyttet til at opsætte siden er meget brugervenlige, så det kræver ikke særlige tekniske egenskaber at styre siden. Der medfølger forudbetalt domæne og webhotel, som er forudbetalt et år frem. Domæne og webhotel udgør herefter ca. 300 kr. årligt, som er hosted hos Simply.com.

Der kan medfølge et mindre varelager på ca. 15-20 produkter, som har en salgsværdi på ca. 3000-3500 kr. Varerne importeres fra forhandlere i Kina, hvilket jeg kan være køber behjælpelig med, da jeg har erfaring med import af smykker og andet.

Der har endnu ikke været direkte omsætning på siden, da der ikke er lagt en krone eller minut i markedsføring. Enkelte af webshoppens produkter har været afsat på dealsites men dog uden relation til webshoppen.

Som køber har du mulighed for at tilpasse marketing og webshop ligesom du vil. Jeg studerer kandidat i Marketing, hvorfor jeg oprindeligt havde udarbejdet en marketingplan tilpasset efter webshoppen. Denne marketingplan kan være køber behjælpelig ved overtagelse, hvis dette ønskes. Derudover vil jeg naturligvis være til rådighed efter overtagelse, så køber er 100% inde i tingene. Jeg har erfaring med både drift af webshop, import af varer og salg, så jeg kan formentlig være behjælpelig med størstedelen af eventuelle spørgsmål.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ikke haft direkte salg, men der er heller ikke investeret hverken tid eller penge i markedsføring. Enkelte af webshoppens produkter er afsat gennem et dealsite, men dog uden relation til webshoppen.

Produktet

Det primære produkt som udbydes på webshoppen er smykker i forskellige kategorier. Her findes både halskæder og armbånd af flere typer.

Omkostninger

De eneste omkostninger som er forbundet med webshoppen på nuværende tidspunkt er domæne og webhotel, som er forudbetalt de næste år frem. Herefter udgør domæne og webhotellets årlige omkostninger ca. 300 kr. Betalingsløsningen som er benytter, det er PayPal og her betales et gebyr på 2-3 kr. + 2-3% pr. transaktion, hvorfor du altså kun har udgifter herved, når kunderne placerer sine ordrer.

Shopsystem

Varelager på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Bangles.dk er en smykkevirksomhed, der bestræber sig på at levere moderigtige kvalitetssmykker uden at springe budgettet for vores kunder. Vi er af den overbevisning, at kvalitet ikke bør koste en formue, hvilket vi ønsker at illustrere. Vores smykker er alle nøje udvalgt med et tidsløst design, som samtidig imødekommer nutidens trends. Målet med denne strategi er, at vores smykker kan bæres af alle aldre uden at gå af mode. Du opnår derfor de bedste forudsætninger for dine smykkers levetid, når du handler hos Bangles.dk.

Bangles er iøvrigt et engelsk synonym for armbånd, defineret således: “A jewelry that is worn around your wrist”.

Strategi

Der medfølger udtænkt marketing-strategi, som køber kan benytte sig af, hvis det ønskes.

Ideel køber

Den ideelle køber ønsker prøve kræfter af med iværksætteri, hvor vedkommende her får en oplagt mulighed. Grundstenene for webshoppen er lagt, og der medfølger kontakt til forhandlere som kan levere smykker i alle tænkelige varianter. Derfor er det en ideel løsning, hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte. Dertil har jeg selv erfaring med både drift af webshops, import, salg og hvad der eller følger med, når man driver en webshops, så jeg vil være dig behjælpelig efter overtagelse, så du kommer 100% ind i tingene.

Opstartshjælp

Jeg vil være køber 100% behjælpelig under opstarten. Jeg kan bidrage med viden og erfaring fra tidligere webshops, hvor vi beskæftige os med samme system og import af varer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1822

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33093

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-10-2020
Udbudspris 5.750 DKK