Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 75.000 DKK

Søg lignende virksomheder

BUD MODTAGES - Mimbu.dk - Webshop med dametøj, sko og accessories sælges

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Velfungerende webshop opbygget i Dandomain

Skønt modeunivers til kvinder. MIMBU.DK er opbygget i Dandomain og er køreklar fra dag 1. Shoppen forhandler bl.a mærker som ICHI, ONLY, Pieces og Copenhagen shoes. Her kan man tage sine egne favorit mærker ind og forme webshoppen i sin egen retning.

På Mimbu er der også børnetøj som enten kan udfases eller opjusteres, alt efter interesse. En skøn webshop til den modeelskende kvinde. Der er store SoMe kanaler der generer et godt salg og kommer langt ud. Der samarbejdes med influencers med stor succes. Dandomain er et dansk shopsystem med en kundeservice hvor man kan få svar på spørgsmål og alt den hjælp man behøver.

Økonomiske nøgletal

I gennemsnit omsætter webshoppen for 75.000 kr. pr. måned. inkl. moms. Dette kan nemt opjusteres ved at få flere varer hjem.

Produktet

Mimbu.dk sælger modetøj til kvinder til moderate priser. Der samarbejdes pt. med Bestseller (ONLY, YAS, Pieces, JDY) DK Company (ICHI), Jolie Moi, Re:Designed og Copenhagen shoes. Leverandørkontakter overleveres til køber.

Der er stor mulighed for udvidelse til f.eks. Saint Tropez, b.young, Vero Moda, Sister Point mv. Her er der også kontakter der kan overleveres. Der er også en forhandlerliste med børnebrands hvis det har interesse.

Markedsføringskanaler

Der er 42.000+ følgere på Facebook og Instagram.
Der er opsat en Mailchimp konto til nyhedsbreve og der er pt. ca. 600 nyhedsbrevmodtagere. Denne konto vokser hurtigt så her er et stort potentiale fremadrettet.

Omkostninger

Der er udgifter til shopsystem på ca. 5.000 kr. pr. kvartal.

Vi bruger pt. ca. 3.000 kr. pr. måned på markedsføring på SoMe kanaler. Der er opsat Facebook og Instagram annoncering og dette er der brugt mange penge på.
Der er også opsat Google ads og Google shopping, dette er der også brugt mange penge på at få sat op.

Vi bruger en Influencer portal til 2.300 kr. pr. kvartal og ved salg afregnes et aftalt gebyr og dette varierer og betales hver 14. dag.

Der er en fragtaftale med GLS og beløbet afhænger af antal pakker, i gennemsnit afregnes der ca. 2.000 kr. pr. uge.

Varelageret er ikke inkluderet i salgsprisen og forventes overtaget af køber. Varelagerets værdi er i indkøbspriser og har en vejledende udsalgspris på ca. 75.000 kr.

Aktiver

Webshoppen køres fra privatadressen. I udbudsprisen medfølger en labelprinter, 3 hæve-sænke pakkeborde, ca. 25 træreoler til lageret, papkasser til varerne og diverse pakkeposer, silkepapir, klistermærker, gavepapir, gavebånd mv.

Varelager på 25.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Mimbu.dk startede som to børnetøjsbutikker i Nordjylland. De blev så til Mimbu.dk, en online shop med mode til kvinder. Børnetøjet blev ikke sluppet helt og der er et stort potentiale for at fortsætte med det også hvis man har interesse for det. I maj 2020 køber vi shoppen og har investeret en del i at få markedsføringskanaler op at stå og generelt strømlinet shoppen. Den generer en fin omsætning og er nem at få meget mere ud af for den rette køber.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2303

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
33041

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-10-2020
Udbudspris 75.000 DKK