Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 4.750 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af aktivitetsure

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Godt domæne og mulighed for dropshipping

Webshop med godt domæne sælges. Webshoppen beskæftiger sig med salg af aktivitetsure, som købes i EU. Platformen er færdigopsat og køreklar i wordpress, så den allerede er klar til at modtage de første kunder. Domænet www.activitywatches.dk er fordelagtigt eftersom, det giver fine markedsførings muligheder på sociale medier, Google Adwords og SEO.

Produkterne købes i Polen med en leveringstid på ca. 7 dage. Prisen ligger mellem $5-10 pr. aktivitetsur, hvilket giver en ganske fin avance.

Domæne, webhotel o.l. er betalt frem til oktober næste år. Herefter udgør de årlige omkostninger ca. 300 kr., så der er få driftsmæssige omkostninger forbundet med overtagelsen af shoppen. Varerne på shoppen har vi testet personligt, så vi kan stå inde for kvaliteten af disse.

Der medfølger strategi- og marketingplan, som køber kan læne sig op af i starten eller blot benytte som inspiration. Vi vil stå til rådighed efter købers overtagelse, hvor vi vil bidrage med sparring og hjælp i forbindelse med opstarten. Vi vil være til rådighed inden for rimeligt omfang ind til kunden er 100% inde i tingene og selv kan begå sig.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ikke haft direkte omsætning, eftersom der kun er afsat produkter gennem dealsite, som stod for markedsføring og promovering af produkter - dog uden relation til webshoppen. Webshoppen venter derfor på sin første ordre.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Aktivitetsurene der på nuværende tidspunkt udbydes på siden fremstår i minimalistisk og tidsløst design, hvilket skaber en bred målgruppe af potentielle købere. Produkterne giver mulighed for at måle en række forskellige ting som f.eks. antallet af hjerteslag, kropstemperatur, antal skridt gået, henlagt distance (dagligt) mm. Dertil er der sportsmode i uret, som måler distance og tid. På den måde har kunden mulighed for at holde styr på sin daglige aktivitet, hvilket giver kunden mulighed for at forbedre sit fysiske helbred.

Markedsføringskanaler

Pt. markedsføres webshoppen ikke.

Omkostninger

Domæne og webhotel og betalt frem til oktober 2021, herefter udgør de årlige omkostninger ca. 300 kr. for disse. Betalingsløsningen som nu er PayPal er gratis, men opkræver en transaktionsgebyr pr. ordre. Dette gebyr ligger omkring 2-3 kr. pr. ordre samt 2-3% af ordresummen. På den måde holdes unødvendige omkostninger nede, og webshoppen kan derfor drives med ro i maven under opstartsfasen.

Shopsystem

Aktiver

Der medfølger to aktivitetsure (ét eksemplar af hver). Disse har vi brugt til at skabe kendskab til produktet, så vi på bedst mulig vis kan sælge produktet.

Virksomhedens historie

I en hverdag med høj fokus på helbred og velvære er vores mål at simplificere den almindelige danskers forståelse af, hvordan vedkommende selv aktiverer sig selv, således helbredet fysisk og psykisk forbedres.

Ideel køber

Ideel køber ser muligheden i at udbyde at simpelt produkt, som indeholder mange muligheder. Ligeledes har vedkommende passion for iværksætteri og ser interessen i at skabe sit eget med udgangspunkt i et fint fundament, som på forehånd er lagt. Køber har potentielt gået med tanken om sit eget i stykke tid, men har manglet det sidste skub og den sidste hjælpende hånd med projektet.

Opstartshjælp

Vores interesse er, at skabe de bedste betingelser for køberen, hvorfor vi naturligvis vil stå til rådighed inden for rimelig mængde ind til køber er 100% sat ind i tingene.

Hvis ønsket, så tilbyder vi ligeledes sparring i forhold til vores oprindelige strategi og markedsføringsplan. Denne kan bruges som guideline eller inspiration.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1102

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33017

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-10-2020
Udbudspris 4.750 DKK