Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Partner søges til webshop (print on demand) med stor efterspørgsel

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kunstkort, plakater og lærredsprint
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Forretningspartner søges

Forlaget Ida Publishing er en webshop med print on demand af hobbykunstneres værker fordelt på kunstkort, plakater og flotte indrammede lærredsprint. Der er automatiseret dropshipping med trykkeri. Kunstnerne har profil med beskrivelse af, hvorfor de arbejder, og hvad de vil fortælle med deres kunst. Kunstnerne modtager honorar for hvert salg af deres produkter via shoppen.

Med dette kunstmanifest vil vi udbrede den humanistiske kunstform og formidle den enkelte kunstners tanker og budskaber ud i verden, da vi ikke mener at kunst kun er for conaisseurs, men for alle!

Vil du være med til at vækste og udvikle forretningen, have hands-on i dagligdagen med salg og markedsføring? Send gerne et par ord og lad os tale videre.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Forlaget Ida Publishing har været dyr at starte og har kostet mange penge at etablere. Dog har vi forventning om øget omsætning og vækst, da der er stor efterspørgsel på lokal kunst fx fra lokale butikker i form af bl.a. anledningskort.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi sælger kunstkort, plakater og flotte indrammede lærredsprint (guld, sølv sort eller ingen ramme) on-demand. Hver kunstner har profilside med angivelse af region/by og kontaktinfo, idet vi opfordrer folk til at købe kunst af lokale kunstnere. Flere blomsterbutikker med salg af anledningskort har rettet henvendelse med ønske om at sælge deres lokale kunstneres kort m.fl. Vi laver offline udstillinger og markedsfører hver enkelt kunstner.

Markedsføringskanaler

Hele DK + stort internationalt potentiale

Omkostninger

Omkostninger til husleje, drift og vedligehold ca. 2.000 pr/mdr. Alle udgifter holdes på et minimum. Intet varelager.

Shopsystem

Aktiver

Forretningen kan drives hjemmefra, men har pt. plads i kontorfællesskab i Aarhus. Intet varelager, da produkterne sælges on demand.

Ideel køber

Det er en fordel, at du har interesse for kunst og kan lide at have med mennesker at gøre, har teknisk flair og erfaring med drift af webshop samt salg og markedsføring. Også på de sociale medier.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1828

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32979

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-09-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 15.000 DKK