Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 7.999 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar dropshipping Webshop med salg af gaming udstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Er du interreseret i at køre en Webshop med salg af populært gaming udstyr? Computerfreaken.dk er en unik Webshop som sælger et bredt sortiment af forskelligt gaming udstyr heriblandt gaming muse, gaming tastaturer, gaming stole og meget mere. Gaming udstyr som både tilegner sig til professionel gaming, men også til dem som gamer sammen med vennerne i fritiden. Alt sammen til en overkommelig pris og med en god avance pr. produkt. Leverandøraftale er på plads og kan nemt overføres, så intet andet end at overtage webshoppen og være klar på at få en god forretning med Computerfreaken.dk

Gaming kulturen er stor i Danmark, og man ser en stigende tendens til at game i sin fritid og på professionelt plan. Nogle taler endda om E-sport som den fremtidige sport.

Der medfølger Trustpilot som er tilkoblet på Webshop-siden. Så du kan opbygge en god forretning allerede fra start.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Computerfreaken.dk er en helt ny-opstartet Webshop, hvilket også vil sige, at der ikke er generet nogle salg. Dropshipping er dog en model, som på en sikker måde kan skabe et godt resultat for dig. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du kommer til at genere et overskud på bundlinjen med Computerfreaken.dk. Alt kan lade sig gøre med de rette salgsteknikker

Produktet

Computerfreaken.dk er udbyder af et bredt sortiment indenfor gaming udstyr, hvor der kan udvides i sortimentet. Salg af Gaming Muse, Gaming Tastaturer, Gaming Bord, Gaming stole og meget mere er alt sammen en del af computerfreaken's design.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Markedsføring besidder et kæmpe potentiale og især på de sociale medier samt google. Her bestemmer man helt selv omkostningerne, hvilket gør det en meget fleksibel omkostning.

Shopsystem

Markedet

Gaming er et voksende marked. Flere og flere unge samt ældre spiller enten i fritiden eller på et højere plan. Betydningen af gaming kulturen vokser og vokser, hvilket betyder, at der er et kæmpe potentiale for at være den udbyder som folk foretrækker.

Stærke sider

Bredt Sortiment

God fortjeneste

Kæmpe potentiale

Opstartshjælp

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med Webshoppen, er du mere end velkommen til at kontakte mig døgnet rundt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1871

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32958

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-09-2020
Udbudspris 7.999 DKK