Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 10.999 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar Webshop side med salget af en unik trådløs Oplader til smartdevices

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Et produkt som aldrig før er set i Danmark? Så skal du have fat i Fastcharger.dk. Fastcharger.dk er en unik Webshop, som sælger den såkaldte "fastcharger". Fastcharger oplader dine 3 enheder 4x hurtigere uanset om det er Apple eller Android. Det vil sige, at du kan oplade dine høretelefoner, apple eller android watch og din mobil på samme tid. Fastcharger er fremtidens alt i en løsning. Det der er så unikt ved fastcharger er, at besværet med rodede ledninger er fjernet helt. Alle har prøvet besværet ved at tilslutte tre forskellige kabler for at oplade alle enheder på samme tid. Det skal man aldrig mere tænke på med fastcharger. Mindre tid på at oplade sine enheder og mere tid på at bruge dem.

Der følger 20 produkter med i købet, som du får leveret hjem til dig, så du kan se produktet i egne hænder. Det vil også sige, at hvis du sælger disse 20 enheder, så har du en omsætning svarende til 8.000 kr. Udover de 20 produkter er der inkluderet 100 wired høretelefoner, som også kan tilføjes og sælges.

Økonomiske nøgletal

I og med at det er en nyopstartet webshop, så er der omsat noget. Du kan dog tjene ca. 270 kr. pr. produkt, hvilket kan give en høj avance med den rette salgsteknik. Kort sagt, er der er stort potentiale for at lave en god forretning.

Produktet

Fasthcarger.dk er den nye mode indenfor opladning af dine trådløse smartdevices. Fastcharger oplader enheder op til 4x hurtigere samtidig med, at det er et stilrent produkt som kan oplade både Apple- og Androidenheder.

Markedsføringskanaler

Markedet

Der er mange niche-produkter, som er optimeret i forhold til de nuværende produkter indenfor markedet. Markedet er et kæmpe stort marked, da stort set alle har opladere til deres smartdevices. Det giver rig mulighed for at tage fordel i produktets unikke kvaliteter og øge omsætningen.

Stærke sider

Høj avance, Unik webshop, Unikt design og ikke mindst et Unikt produkt.

Der er mulighed for at udvide sit produktsortiment og dermed også mulighed for at tage fat i andre leverandøre.

Opstartshjælp

Der er mulighed for at kontakte mig 24/7 på telefon eller mail. Hvis der er hvilken som helst tvivl, så kan du bare kontakte mig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1404

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32950

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-09-2020
Udbudspris 10.999 DKK