Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar dropshipping Webshop af træningsudstyr til hjemmet og supplements til din træning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Køreklar dropshipping Webshop med alt klar til dig. Branchen indenfor hjemmetræning er isæt blomstret under Corona og de senere år. En fleksibel måde at træne på, hvor man helt selv kan disponere sin tid. Opsætningen af webshoppen består af et helt unikt customised design, som du ikke ser andre steder. Aftaler med leverandør er på plads og stå klar til at du kan overtage. Derudover kan du bide dig sikker på en unik Webshop med gode produkter, god leverandør og god leveringstid.

Webshoppen er opbygget på baggrund af den travlhed i hverdagen som mangler oplever. Derfor tænkte vi på et koncept, hvor man nemt kan få indført træning i hverdagen, om det er 30 min eller 90 minutter - Alt tæller. Med træningsudstyr derhjemme kan man helt selv disponere over sin tid, og det kræver kun de nødvendige redskaber, som vi tilbyder.

Dinsportsshop.dk er det perfekte alternativ til dig, som er klar til at blive iværksætter eller tage springet ud i e-handelsbranchen. Kun troen på, at du kan gøre dinsportsshop.dk til det nye indenfor træning, sætter grænser for dig.

Økonomiske nøgletal

Da det er en ny Webshop, så er der ikke genereret nogen omsætning. Du kan dog være sikker på et relativt højt afkast på produkterne. Med en rette slagteknik og markedsføringsstrategi er der ingen grænser for omsætningens størrelse.

Produktet

Nedenstående ser du alle produkter sammenkoblet med webshoppen, hvor fortjenesten pr. produkt fremgår. Der er taget højde for omkostningerne i forbindelse med produkterne og levering fra leverandøren. Det vil sige, at nedenstående tal er det, som du tjener pr. solgte produkt. Den gennemsnitlige leveringstid for alle produkterne er 14-23 dage

Træningselastikker = 150 kr.

Yoga træningsbånd = 100 kr.

Core Hula hoop ring = 130 kr.

Alt i en vægtstang = 350 kr.

Resistance bånd = 60 kr.

Tricep ræb = 200 kr.

Vægtholder = 330 kr.

Speed Sjippetov = 120 kr.

Rygmassage bænk = 150 kr.

AB-roller = 200 kr.

Ben Massageruller = 130 kr.

Massagebold = 65 kr.

Massageruller = 150 kr.

Træningscykel = 1350 kr.

Stepmaskine = 1300 kr.

Gåbånd = 1250 kr.

Romaskine = 1450 kr.

Træningshandsker = 100 kr.

Push-up bræt = 250 kr.

Yoga-bold = 110 kr.

Balancemåtte = 100 kr.

Kropsvægt = 220 kr.

Et eksempel kunne være følgende: Du sælger 10 træningscykler til en pris på 1350 pr. træningscykel. Det vil svare til en fortjeneste på 13500.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Markedsføringen kan selv justeres og derfor bestemmes, hvor meget man vil sætte af til. Det er en rig mulighed for at få en øget omsætning med et større afkast end det brugte beløb.

Shopsystem

Markedet

Markedet indenfor træning og hjemmetræning er stort. En stor del af den danske befolkning træner eller vil træne, men samtidig har en travl hverdag. Det giver dinsportsshop.dk en stor fordel for at kombinere disse to ting og indvinde dele af markedet med de rette tekniker.

Stærke sider

Populære produkter, unik Webshop, unikt design og ikke mindst leverandøraftaler på plads.

Der er mulighed for at udvide sit produktsortiment så meget det lyster, hvilket også giver mulighed for at tage fat i andre leverandører, hvis det bliver aktuelt.

Opstartshjælp

Hvis der skulle være opstået nogen tvivl i forbindelse med Webshoppen, så kan du altid kontakte mig på telefon eller mail 24/7.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1505

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
32934

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-09-2020
Udbudspris 4.649 DKK