Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med salg af høretelefoner, højtalere samt udstyr (Dropshipping)

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dansk webshop med dropshipping koncept. Dansk leverandør med hurtig fragt.

Fedt koncept med salg af høretelefoner, højtalere samt udstyr. Der er koblet en dansk leverandør som tilbyder gode fragt/returneringsmuligheder. Leveringstiden lyder på kun 1 enkelt dag. (Så dag til dag levering). Webshoppen er helt ny uden omsætning. Så man får en køreklar shop der står klar til at tage i mod en ihærdig ejer som vil drive shoppen videre. Shoppen er lavet i Shopify som er nemt at håndtere (også som nybegynder) og samtidig så er Shopify skalerbart så man ikke skal kigge efter en anden løsning efter noget tid.

Økonomiske nøgletal

WiseSound er en helt ny side uden omsætning. Det er dog noget der kan ændres på gevaldigt hurtigt med den rette mand i spidsen. Grundet de gode fragtforhold, det unikke design og gode produkter, så kan man hurtigt skille sig ud fra mængden og godt fat på det danske marked.

Produktet

Kvalitetsprodukter med en god avance i forhold til at det er dansk leverandør. Avancen på produkterne ligger mellem 15-35%. Dog skal man ikke bekymre sig om produkternes kvalitet eller holdbarhed og man slipper derfor for negative tilbagemeldinger fra kunder.

Markedsføringskanaler

Organisk trafik via sociale medier er altid godt. Post regelmæssigt dog med kvalitet. Her vil der anbefales at bruge FB & IG.

Betalt annoncering via sociale medier: FB & IG. Hvis man ikke selv har styr på dette, så få fat på en der har styr på det. Det vil i sidste ende sparer dig en masse tid samt penge. Forhåbenligt vil du også tjene på det.

Google annoncering. Her skal man også have fat på en hvis man ikke selv har styr på det.

SEO - Langtidssigtet men det hele værd. Kræver dog at man bruger noget tid på det.

E-Mail marketing - Kræver ligesom SEO noget tid. Dog en god ide at få samlet e-mails sammen igennem Sociale medier, annoncering samt webshoppen.

Omkostninger

Shopify = 29 USD om måneden.

Domæne & E-mail account = omkring 400 kr. om året.

Grundet at dette er et dropshipping koncept så slipper man for fragtomkostninger og andre udgifter som følger med når man har et varerlager.

Shopsystem

Vision

Visionen for WiseSound er helt klar at, blive en stor spiller i Danmark og i resten af Skandinavien. Dette kræver noget tid og at man ligger en masse arbejde i projektet.

Opstartshjælp

Der tilbydes opstartshjælp helt kvit og frit. Jeg er til rådighed på telefon og over mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2425

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
32930

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-09-2020
Udbudspris 9.000 DKK