Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danmarks største webshop inden for brugt børnetøj til salg - secondtots.dk

Lyngby Hovedgade, Kongens Lyngby
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Vi har skabt Danmarks største webshop inden for brugt børnetøj og det kan nu blive din. Alt tøjet er i kommission og vi har et line up med 80 som er på venteliste. Webshoppen er hos lager hvor de plukker og pakker. Der er mulighed for at blive der hvis det har interesse.

Vi har et værktøj som nemt og hurtigt kan registrere tøjet, det får man fri adgang til de første to år.
Du får her muligheden for at gøre dig gældende på et hurtigt voksende marked hvor interessen er enorm og konceptet allerede kører på skinner.

Økonomiske nøgletal

Der har været en omsætning på 300.000 kr. i 2020 ud af dette er 50 % gået til kommissionen og således er indtjeningen cirka 120.000 kr. uden lønninger og annoncering, men fratrukket fragt og andre direkte omkostninger.
Der er 40 % tilbagevendende kunder og en gennemsnitskurv ligger på cirka 300 kr.Overskud før skat: 120.000 DKK

Markedsføringskanaler

Vi har en instagramprofil, en facebookprofil, nyhedsbrevssystem, vi er repræsenteret på google og har en ads konto.

Omkostninger

Den største omkostning er kommission som i øjeblikket er 50 % til kunden. Derudover er der omkostninger til materialer såsom forsendelseposer, lager, fragt og annoncering.
Det tager cirka 5 minutter at pakke en gennemsnitsordre og omkring 3 minutter at registrere varerne. Det vil sige at man i gennemsnit bruge et minut på at håndtere en vare. I øjeblikket er gennemsnitsprisen på en vare 35 kr.
Varerne fylder omkring 80 M2 og står i reoler i hver kasse kan der være mellem 20 og 30 varer.
Det vil sige at man har en indtjening på 840 kr. i timen som skal dække faste omkostninger.

Shopsystem

Aktiver

Varelageret er som sådan ikke vores, men sælgernes, det vil sige at vi ikke har bundet en masse penge op i varelager, selvom der er et kæmpe varelager. Derudover er der website, lystelt til at tage billeder af varerne, kamera og mulighed for at få en licens med til vores registreringstool.

Varelager på 500.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Stifteren startede virksomheden fordi der var et hul i markedet, der manglede et sted hvor man nemt og hurtigt kunne komme af med sit brugte børnetøj. Ikke alt muligt besvær med at skulle sælge det på en markedsplads (online eller IRL). Man skulle bare kunne komme af med det. Og køberne de skulle bare kunne få fat i det nemt og uden for mange dikkedarer. Det blev startskuddet for firmaet og efter 2 1/2 år og mange oprettede varer har det været en stor succes at se hvordan konceptet er elsket af alle der finder det. Vi har mange glade og loyale kunder som køber alt deres børnetøj hos os, fordi det er nemt og billigt.
Tøjet skal registreres, men også det har vi fundet en god løsning til, den har været længe undervejs og der har været men nøglen er at kunne gøre det hurtigt og stadig få tøjet til at fremstå præsentabelt.

Markedet

Det er et marked i rivende udvikling. Interessen for genbrug stiger dag efter dag og set i lyset af corona var der en stor konkurrencefordel ved at være online.

Svagheder/udfordringer

Den store hurdle er at registrere de mange lækre varer der kommer ind, men det kan lade sig gøre forholdsvist nemt.

Stærke sider

Troværdigheden er stor for virksomheden, det er et marked der stormer frem og der er ingen tvivl om at webshoppen med nye kræfter vil kunne nå nye højder.
Priserne er gode ifht konkurrenterne og den allerstørste fordel er det store udvalg af varer der er for en kunde.

Ideel køber

Den ideelle køber er på udkik efter en velfungerende webshop og brænder for genbrug og for at hjælpe forbrugerne med at blive mere bæredygtige i deres tankegang. Det giver god samvittighed at arbejde med noget som ikke skaber brug af flere ressourcer i verden.

Opstartshjælp

Stifter af virksomheden kan blive i virksomheden og bistå oplæring. Det vil koste ekstra, men vil helt sikkert også give en god indsigt i virksomheden.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1468

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32925

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-09-2020
Udbudspris 150.000 DKK