Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping Webshop af unikke møbler - dinemøbler.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Dinemøbler.dk er en unik custom designet Webshop med salg af danske kvalitetsmøbler. Alle produkterne er produceret i Danmark, og leverandøren er også dansk. Møblerne er moderne og kvalitetbevidste, som du med fordel kan brande gennem denne Webshop. Leverandøraftalen er på plads, så du kan bide dig sikker på kvalitetsbevidste produkter, gode leveringtider og en høj avance på produkterne.

Dinemøbler.dk er det oplagte valg for dig, som er klar til at springe ud i webshop-branchen. En enkelt, men dog stadig differenteret side med et bredt sortiment indenfor, borde, stole og meget mere. Der er plads til at udvide sortimentet, hvis dette ønskes.

Økonomiske nøgletal

Da det er en nyopstartet webshop, er der endnu ikke generet nogle salg. Du kan dog være sikker på en god avance for alle produkterne, som sikre dig en god indtjeneste på bundlinjen. Med de rette salgsteknikker er der ingen grænser for, hvor langt du kan komme med dinemøbler.dk

I forbindelse med salg af alle produkterne kan du opnår en avance på 43%. Det vil sige, at du får en fortjeneste på 43% pr. solgte produkt.

Produktet

Alle produkter er danskproducerede og er af en høj kvalitet. Der tilbydes mange forskellige produkter fra leverandørens side, hvor de mest sælgende og populære er integreret i Webshoppen. Du finder ikke disse møbler hvor som helst. Du kan sikre dine kunder møbler i en høj kvalitet til en overkommelig pris. Møbler til en hver lejlighed, hvor du giver kunderne mulighed for at vælge lige det de ønsker.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Markedsføring er en af de punkter, hvor du helt selv kan bestemme omkostningerne. Markedsføringen er en af de salgskanaler, hvor du kan genere et stort afkast.

Markedet

Markedet er fuld af potentiale, hvor du kan træde ind og være en betydelig udbyder med de rette teknikker. Du vil være den eneste udbyder af denne slags møbler som giver dig konkurrencemæssige fordele.

Stærke sider

Høj avance

Bredt sortiment af danske møbler

Kæmpe potentiale

Opstartshjælp

Hvis du har spørgsmål i forhold til Webshoppen, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1452

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32917

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-08-2020
Udbudspris 11.499 DKK