Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 95.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Wuo.dk webbureau sælges med fast 150.000 kr. i omsætning årligt uden opsøgende arbejde

Literbuen, Skovlunde
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Faste indtægter for support og server

Mindre webbureau med faste indtægter sælges. +20 kunder ligger på egen server med cPanel. De fleste kunder får løbende support der faktureres på timebasis. Nemt at overtage serveren der ligger hos Hetzner i Tyskland, der kun koster 650 kr om måneden. Indtægter sidste år på 150.000 kr. uden opsøgende arbejde. Udelukkende fra eksisterende kunder. Domænet er stærkt og scorer 34 / 100 på ahrefs. 35.000+ backlinks til hjemmesiden. Ranker højt på en række relevante søgeord som f.eks. "webshop system".

Derudover er der koblet et webshop system op, så man kan købe et webhotel direkte på hjemmesiden. Nemt at håndtere med Stripe, hvor der er sat automatisk betaling op der trækkes på kundens kort én gang om året.

Regnskab

Afkastningsgrad
22%
Soliditetsgrad
63%
Likviditetsgrad
246%

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2017 / 2018: 750.000 kr.
Omsætning 2018 / 2019: 450.000 kr
Omsætning 2019 / 2020: 150.000 kr.

Faldende omsætning skyldes mindre tid til at tage sig af større supportopgaver samt afvisning af nye opgaver for nye kunder. Seneste års omsætning er dermed udelukkende for de kunder der allerede er på serveren.

Produktet

Den primære omsætning kommer fra support på hjemmesider der ligger på egen server samt årlige abonnementer på webhotel, SSL certifkat osv. Derudover er der opsat et helt webshop system, hvor man har mulighed for at købe et webhotel direkte på hjemmesiden. Er koblet op på stripe.com og med automatisk abonnementsbetalinger én gang om året.

Markedsføringskanaler

Gode placeringer af diverse søgeord på Google. Stærk domæne-rating. Gode muligheder for at få leads ind på diverse blogindlæg.

Gode ratings på trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/wuo.dk

Omkostninger

Meget få faste omkostninger:

- Server hos Hetzner i Tyskland: 650 kr / mnd.
- Relatel telefon: 111 kr / mnd.
- Regnskabsprogram: 293 kr / mnd.

Domænet ligger på one.com og koster 1000 kr årligt. Kan nemt flyttes til egen server.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede for cirka 4 år siden og var i de første par år min primære forretning. Efterfølgende har jeg startet Undy.dk som er begyndt at tage alt min tid. Hos Undy omsætter vi for +4 mio. om året og jeg har derfor ikke mulighed for at pleje eksisterende kunder samt tage nye ind. Med en stærk domæne rating samt gode anmeldelser, synes jeg det er synd at afvise nye kunder der ringer ind for at få lavet en hjemmeside. Jeg søger derfor en dygtig IT mand der har mod på at overtage kunderne og har mulighed for at give en god service. Samtidig er der rig mulighed for at få gjort noget ved de leads der løbende kommer ind, så de ikke bare går til spilde.

Stærke sider

Domænet og hjemmesiden er sat op til at kunne trække mange nye kunder ind. Det gælder både webhotellet samt indhentning af leads. Finjusterer man hjemmesiden lidt og begynder f.eks. at arbejde med whitepapers og nogle bedre popups, er der gode muligheder for at begynde at skabe mange leads!

Ideel køber

Et webbureau der har erfaring med cPanel samt udvikling af hjemmesider og små webshops.

Opstartshjælp

Jeg hjælper meget gerne med alle former for logins og oplysninger. Jeg stiller gerne nogle timer til rådighed i forbindelse med overdragelsen, så alle kodeord og systemer er sat korrekt op. Det gælder bl.a. Stripe, hvor der skal skiftes bank, så jeg ikke modtager betalinger for salg af webhotel.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1889

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32895

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-08-2020
Udbudspris 95.000 DKK