Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar dropshipping Webshop med alt klar til dig

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Køreklar dropshipping Webshop med alt klar til dig. Branchen indenfor hjemmetræning er isæt blomstret under Corona og de senere år. En fleksibel måde at træne på, hvor man helt selv kan disponere sin tid. Opsætningen af webshoppen består af et helt unikt customised design, som du ikke ser andre steder. Aftaler med leverandør er på plads og stå klar til at du kan overtage. Derudover kan du bide dig sikker på en unik Webshop med gode produkter, god leverandør og god leveringstid.

Dinsportsshop.dk er det perfekte alternativ til dig, som er klar til at blive iværksætter eller tage springet ud i e-handelsbranchen. Kun troen på, at du kan gøre dinsportsshop.dk til det nye indenfor træning, sætter grænser for dig.

Økonomiske nøgletal

Da det er en ny Webshop, så er der ikke genereret nogen omsætning. Du kan dog være sikker på et relativt højt afkast på produkterne. Med en rette slagteknik og markedsføringsstrategi er der ingen grænser for omsætningens størrelse.

Produktet

Med dinsportsshop får du flere forskellige produkter heriblandt massagerulle, resistance band og meget mere allesammen indenfor træning. Alle disse produkter er velkendte og anerkendte, så der et kæmpe potentiale med disse produkter.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Markedsføringen kan selv justeres og derfor bestemmes, hvor meget man vil sætte af til. Det er en rig mulighed for at få en øget omsætning med et større afkast end det brugte beløb.

Markedet

Markedet indenfor træning og hjemmetræning er stort. En stor del af den danske befolkning træner eller vil træne, men samtidig har en travl hverdag. Det giver dinsportsshop.dk en stor fordel for at kombinere disse to ting og indvinde dele af markedet med de rette tekniker.

Svagheder/udfordringer

Der er relativ stor konkurrence på markedet, da mange udbydere allerede befinder sig på dette marked. Dog ikke sagt, at du ikke kan få et god kørende Webshop. Med de rette tekniker, så er der ingen grænser for potentialet.

Stærke sider

Populære produkter, unik Webshop, unikt design og ikke mindst leverandøraftaler på plads.

Der er mulighed for at udvide sit produktsortiment så meget det lyster, hvilket også giver mulighed for at tage fat i andre leverandører, hvis det bliver aktuelt.

Opstartshjælp

Hvis der skulle være opstået nogen tvivl i forbindelse med Webshoppen, så kan du altid kontakte mig på telefon eller mail 24/7.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1326

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32882

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-08-2020
Udbudspris 7.999 DKK