Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar Webshop side med salget af en unik trådløs Oplader til smartdevices

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Køreklar e-commerce Webshop side med stort potentiale indenfor oplader-branchen. Opsætningen består af et unikt design, som du ikke finder andre steder. Webshoppen sikrer dig et stabilt fundament, hvor du kan være sikker på et unikt produkt, god leveringstid og en god leverandør.

Er du klar til at springe ud i webshop-branchen eller til at køre endnu en, så er fastcharger.dk den perfekte mulighed. Det kræver ikke andet end troen på, at du kan føre fastcharger.dk videre og gøre til den næste store webshops.

Der følger 20 produkter med i købet, som du får leveret hjem til dig, så du kan se produktet i egne hænder. Det vil også sige, at du får et varelager svarende til en værdi på ca. 8000 kr. med oven i købet.

Økonomiske nøgletal

I og med at det er en nyopstartet webshop, så er der omsat noget. Du kan dog tjene ca. 270 kr. pr. produkt, hvilket kan give en høj avance med den rette salgsteknik. Kort sagt, er der er stort potentiale for at lave en god forretning.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Fasthcarger.dk er den nye mode indenfor opladning af dine trådløse smartdevices. Fastcharger oplader enheder op til 4x hurtigere samtidig med, at det er et stilrent produkt som kan oplade både Apple- og Androidenheder.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

- Shopify: Det starter fra 29 USD/måned, hvilket jeg vil anbefale i starten.

- Domæne: Cirka 130 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

- E-Mail: Cirka 225 kr. om året. (Første år gratis da det er blevet betalt)

Der kan selv justeres på markedsføringen, så du helt selv bestemmer omkostningerne på dette parameter. Markedsføring er ofte den største udgift, men også den kanal som giver det største afkast.

Shopsystem

Varelager på 8.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Der er mange niche-produkter, som er optimeret i forhold til de nuværende produkter indenfor markedet. Markedet er et kæmpe stort marked, da stort set alle har opladere til deres smartdevices. Det giver rig mulighed for at tage fordel i produktets unikke kvaliteter og øge omsætningen.

Svagheder/udfordringer

De fleste markeder indenfor e-handel har en relativ stor konkurrence. Men med den rette salgsteknik og markedsføringstrategi, så er der ingen grænser for mulighederne med fastcharger.

Stærke sider

Høj avance, Unik webshop, Unikt design og ikke mindst et Unikt produkt.

Der er mulighed for at udvide sit produktsortiment og dermed også mulighed for at tage fat i andre leverandøre.

Opstartshjælp

Der er mulighed for at kontakte mig 24/7 på telefon eller mail. Hvis der er hvilken som helst tvivl, så kan du bare kontakte mig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1350

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32881

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-08-2020
Udbudspris 11.499 DKK