Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 21.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Tandkassen.dk - Abonnementløsning til sund mundhygiejne - 40 abonnementer har prøvet produktet

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Wordpress løsning alt opsat og klar til skalering

Tandkassen.dk blev skab med visionen om at hjælpe danskerne til bedre mundhygiejne. Danmark er et af de dårligste lande til at udskifte tandbørste og det koste mange menneskeliv, indlæggelser og penge for staten. Med tandkassen.dk kan folk, for en lille pris, automatisk få tilsendt en frisk tandbørste, eller børstehoved, hver 3 måned.

Det har senere vist sig at muligheden i det offentlige også klart er tilstede, da over 150 ældre hvert år dør, grundet dårlig mundhygiejne. Overtandlægen i Kbh Kommune er fortaler for Tandkassen.dk

Økonomiske nøgletal

Grundet fokus på andre virksomheder så kom virksomheden aldrig rigtig i gang, eller fik den opmærksomhed som det fortjente. Vi har haft cirka 40 abonnementer, men vi har opsagt alle da fokus måtte rykkes.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Tandkassen.dk tilbyder pt 3 pakker, startende fra 9 kr. / md. Vi har pakke med tandbørster til børn, en pakke til voksne og en pakke til børstehoveder. Fælles for alle er at det ikke koster noget i oprettelse og 1 md. er til 0 kr.

Derfra køre det automatisk - hver 3 måned vil kunden modtage en ny tandbørste eller børstehoved.

Vi har fået produceret special-lavet kasser med logo, som kundens første pakke sendes i. Udover de modtager den valgte tandbørste eller børstehoved, så får de også 1 pakke tandtråd med gratis.

Markedsføringskanaler

Vi har udelukkende brugt sociale medier til markedsføring. Vi har derudover også udelukkende haft fokus på privatkunder, men vi har haft møde med Overtandlægen i Københavns Kommune som er stor "Fan" af Tandkassens koncept.

Vi har ham, fået fat i en indkøber i Kommunen og i 2020 kommer der udbud igen indenfor denne branche, og der vil det være en god mulighed for Tandkassen.dk at få ind på de danske plejehjem.

Omkostninger

Hele virksomheden er digital og der er varelager til den første lange stykke tid. Derudover har vi kontakt til Danmarks billigste og bedste leverandør af alt fra tandtråd, tandstikker, tandpasta, tandbørster (voksne og børn) og børstehoveder.

De eneste udgifter der vil være er domæne/webhotel og betalingsløsning. Der medfølger WooCommerce subscription som normalt koster 199$

Shopsystem

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Danskerne udskifter i gennemsnit tandbørste hver. 5 måned, selvom det anbefales at den udskifter mindst hver 3. måned.

Det er videnskabeligt bevist at dårlig mundhygiejne har en direkte sammenhæng med hjerte-karsygdomme og andre livsfarlige sygdomme. Derfor mente grundlæggerne at der manglede en ordentlig løsning der fjerner "huske-byrden" fra danskerne. Det kom der Tandkassen.dk ud af.

Markedet

Markedet er utrolig stort. Det er et produkt som størstedelen af danskerne har brug for, og med vores pakker til både børn og voksne, så inkludere vi mange. Udover det private marked, så vil det være oplagt at opsøge institutioner (børnehaver f.eks) og plejehjem.

Vi har lavet modellen med tanke på en så billig månedlig pris som muligt, og derfor have fokus på volume. Det er koncept der nemt kan kopieres til andre lande.

Svagheder/udfordringer

Det er selvfølgelig et svært område at oplyse danskerne om. Det er et lidt ømt område for mange, og det er svært at lave det interessant nok til at folk vil se det på Facebook. Derfor mener vi at der skal afsøges andre markedsførings-kanaler.

Stærke sider

Virksomheden har et utrolig godt look, navn og priser. Vi har den bedste leverandør, der udover at levere utrolige billigere produkter, samtidigt har ufattelig høj kvalitet (de har ligget nummer 1 flere gange i test). De levere til Normal og laver Dansk Supermarkeds "Budget"- Varer i den kategori.

Ideel køber

Vi ønsker det er nogen med drive som overtager virksomheden. Det skal måske være nogen der har interesse i online forretning, og som selv kan se ideen, og værdien af en løsning som den Tandkassen levere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2464

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32845

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-08-2020
Udbudspris 21.500 DKK