Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 7.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Funkycovers.dk - Webshop med bæredygtige Iphone & Samsung covers

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshoppen har en dropshipping leverandør i Europa med 2-4 dages leveringstid

Funkycovers.dk er en nyopstartet webshop, der sælger en masse forskellige varianter af telefon covers.

Webshoppen er primært blevet lavet, med fokus på vores miljøvenlige Iphone covers. De miljøvenlige Iphone covers er et nyt og helt unikt produkt, som har kæmpe potentiale. Helt lavpraktisk er coveret lavet af bionedbrydelige materialer såsom jord, savsmuld og sojabønner. De bionedbrydelige covers bliver også leveret i miljøvenlig emballage, så der er en gennemført branded og miljøvenlig følelse for kunden når han/hun modtager produktet.

Til alle de forskellige cover varianter er der 12 forskellige designs, med et gennemgående tema af illustrationer af frugter. Da det er en dropshipping webshop, som bruger ''print on demand'', er det virkelig nemt at tilføje nye designs, hvis man skulle have lyst til det.

Dropshipping leverandøren er lokaliseret i Europa og har et meget bredt sortiment af andre produkter, som også nemt ville kunne integreres i webshoppen.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Produkterne har en avance på mellem 50-60% og webshoppen er positioneret, som et bæredygtigt brand, som gør at man potentielt godt ville kunne øge priserne en smule, da folk typisk gerne vil betale lidt ekstra kvalitet med bæredygtighed.

Produktet

Covers finder man næsten på alle telefoner, og vi var trætte af at se at der er meget covers, der skiller sig ud fra mængden, som vi har forsøgt at gøre. I takt med det, har bæredygtighed aldrig været et mere omtalt emne end det er nu, så da fik muligheden for at kombinere vores idé med et bæredygtigt produkt, så vi et stort potentiale.

Avancen på alle produkterne er mellem 50-60% eksklusiv de 19 kr, som leveringen er sat til. Der er altså en ret pæn avance, som er stor nok til eventuelt ikke at skulle lade kunder betale for leveringen, hvis den fremtidige ejer har lyst til det.

Markedsføringskanaler

En smule SEO arbejde er lavet på hjemmesiden, som gør at vi rangere øverst på Google ved søgninger af vores eget brand navn. Derudover har vi ikke lavet mere SEO, så der er gode muligheder for at lave en indsats for den fremtidige ejer.

Produkterne i webshoppen egner sig rigtigt godt til Facebook & Instagram annoncering, men det er ikke noget, som vi er kommet i gang med endnu.

Da bæredygtighed er et stort emne i medierne, er der også rigtig gode muligheder for at få omtale i form af PR.

Omkostninger

Da det er en dropshipping webshop, er omkostningerne ikke de helt store, og er ofte meget afhængige af hvor mange penge man bruger på markedsføring. Der er altså ikke noget eget lager forbundet, og dermed ingen lager omkostninger hverken i form af tid eller penge.

De faste omkostninger lyder således:
- Domænet er hosted i one.com og er forudbetalt i 12 måneder
- Shopify koster 190 kr om måneden

Shopsystem

Markedet

Som tidligere nævnt, bruger næsten alle personer, som ejer en smartphone et cover. Kombineret med bæredygtighed og en masse forskellige designs, er der altså rigtig gode muligheder for at slå igennem på det danske markede til at starte med.

Der er naturligvis en smule konkurence, men der er ikke nogle der på samme måde sælger de bionedbrydelige covers, som funkycovers.dk gør. Udover det, er vores designs også unikke og selvskabte, så på den måde differentierer vi os også.

Ideel køber

Den ideelle køber er en, som kan sætte sig ind i visionen med Funkycovers.dk og bringe projektet videre til noget, der forhåbenligt kan blive stort.

Opstartshjælp

Jeg vil være tilgængelig i opstartsperioden, så meget som der er brug for. Jeg er altid tilgængelig over telefon eller mail, og det er også muligt for mig at svare spørgsmål på Skype, Zoom osv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1223

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
32820

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-08-2020
Udbudspris 7.000 DKK